Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Posibilitati sunt multe cand discutam despre ce produs frigorific poate fi ales pentru utilarea unei locuinte si a unei bucatarii si sunt atatea modele cate dorinte sau preferinte. Puteti poate sa dati peste un model Quadrio Hotpoint E4DAAWC pe care sa il considerati avantajos si asta din mai multe perspective.(Doar acum la reducere)

Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Despre Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Veti avea in prima faza partea de spatiu pe care il pune la dispozitie Quadrio Hotpoint E4DAAWC pentru voi si pentru produsele voastre fie ca este vorba despre unele alimentare sau din alta categorie intrucat un frigorific poate fi important si pentru alte locuri, situatii sau activitati.

Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Combina frigorifica Quadrio Hotpoint E4DAAWC, 402 l, Clasa A+ , Full No Frost, H 195.5cm, Alb

Tot ca si variante ce pun in prim plan Quadrio Hotpoint E4DAAWC putem avea cazul in care un model clasic nu va avantajeaza dar si situatia in care poate unul side by side clasic este prea mare.

Despre Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Quadrio Hotpoint E4DAAWC este suficient

Citeste si despre Beko RDNE535K20ZX

Daca ne referim la Quadrio Hotpoint E4DAAWC ca si frigorific putem spune ca este unul eficient si suficient pentru voi si pentru locuinta voastra. Daca ne referim la faptul ca este vorba despre o combina frigorifica atunci putem spune ca este una suficienta chiar si pentru cei care au pe lista de pasiuni gatitul si arta culinara.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pentru unele persoane ceea ce inseamna acest model poate sa fie considerat similar cu modele side by side si asta pentru ca este o combina frigorifica ce are un frigider cu doua usi. Cam aceasta este insa singura similitudine pentru ca structura este clasica de combina frigorifica cu partea de congelator jos si partea de frigider sus.

Cu siguranta daca privim la cat de mult spatiu ofera pentru pastrare putem ajunge din nou spre modele cu doua usi si veti avea un frigider cu un volum net de 292l si un congelator cu un volum de 110l. In fiecare compartiment insa sunt alte alemente care pot conta iar pentru congelator veti avea la dispozitie doua compartimente de tip sertar cu dimensiuni diferite pentru o exploatare eficienta a volumului.

Citeste si despre Electrolux EJ2801AOW2

Sa nu uitam totusi si de partea in care vreti sa pastrati ceva proaspat si in care vor conta cele 4 rafturi din sticla ale frigiderului, rafturile de pe usile sale sau compartimentul pentru fructe si legume. Intreaga functionare si utilizare are legatura insa si cu tehnologia de racire care este Full No Frost si care mai este insotita si de functii precum Hygiene Advance, High Definition Cooling sau poate fi vorba despre o tehnologie Ecotech.

Complementar tuturor specificatiilor pe care le-am prezentat pentru acest model mai putem aduce si partea de autonomie de pana la 15h fara curent sau partea de nivel de zgomot de pana la 42dB pe care il produce. Cum conteaza si consumul de resurse veti avea pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A+ si asta datorita unui consum mediu de 376 kWh pe an.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cum consumul putem spune ca este unul avantajos daca luam in calcul volumul pe care Quadrio Hotpoint E4DAAWC il are mai aveti de vazut si ce inseamna volumul prin prisma pozitionarii datorita unui gabarit de 195.5 x 76 x 70 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply