Samsung RB29FERNDSA

Produsele frigorifice sunt legate in mod direct de ceea ce inseamna prezenta unor anumite alimente in alimentatia voastra dar si de ceea ce inseamna posibilitatea de a manca sanatos. Sunt si cazuri in care poate un frigorific incapator este necesar pentru a nu face multe drumuri spre piata sau magazine iar un model Samsung RB29FERNDSA poate face acest lucru.(ACUM la reducere)

Samsung RB29FERNDSA

Despre Samsung RB29FERNDSA

O combina frigorifica poate fi de dorit cu siguranta datorita capacitatii de stocare mai generoase decat alte frigorifice insa poate fi de dorit si daca vorbim despre un model modern Samsung RB29FERNDSA. Modernitatea insa tine si de partea de aspect a acestui model si veti avea prezenta inoxului si a nuantei specifice a acestuia.

Samsung RB29FERNDSA

Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Daca vorbim despre faptul ca Samsung RB29FERNDSA are rolul de a inlocui un model foarte vechi si care nu mai prezinta garantie atunci cu siguranta putem mentiona faptul ca este un model prietenos.

Despre Samsung RB29FERNDSA

Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA adusa in ajutor

Citeste si despre Candy CCODS 5142WH

Partea de alegere a acestui model poate fi determinata de partea de pret de achizitie sau de partea de denumire insa lucrurile sunt benefice sau pot fi benefice si daca veti analiza mai in amanunt acest model. Putem sa trecem la ceea ce inseamna partea de aspect prin prisma afisajului de tip LCD si care va poate ajuta sa stiti in permanenta temperatura din interiorul acestui model Samsung RB29FERNDSA.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acest afisaj mai poate fi legat si de ceea ce inseamna tehnologia de functionare a acestui model iar asta pentru ca fiind un model Full No Frost veti avea un control exact asupra conditiilor de pastrare. Veti avea partea de setare a temperaturii, veti avea partea de absenta a straturilor de gheata de pe alimente dar si prezenta a unor sisteme de dezghetare automata pentru fiecare compartiment in parte.

Un frigorific eficient inseamna si un model care poate fi adus fara probleme in slujba voastra si sa va permita sa stocati orice doriti. In privinta acestui model veti avea un volum net de 290l si care se va regasi in congelatorul al carui volum este de 98l sau in frigiderul cu un volum net de 192l.

Citeste si despre Gorenje RB6152BW

Privite separat veti avea pentru partea de congelator un numar de 3 compartimente, o functie de super congelare dar si o capacitate de inghetare de pana la 12kg in 24h. Pentru frigider ca sa asezati ceea ce doriti veti putea utiliza unul dintre cele 3 rafturi din sticla, unul dintre cele 3 suporturi de pe usa dar si un compartiment pentru fructe si legume.

Sunt importante si elementele privind pozitionarea acestei combine frigorifice in bucataria sau locuinta voastra. Dimensiunea pe care o are acest model este una de 178 cm in inaltime, 66.8 cm in adancime si de 59.5 cm in latime iar ca si spatiu de deschidere a usilor veti avea posibilitatea de a alege voi directia de deschidere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In urma utilizarii putem sa vorbim despre ceea ce inseamna grija acordata alimentelor de catre Samsung RB29FERNDSA dar si de ceea ce inseamna consumul de energie electrica si asta prin pozitionarea sa in clasa de eficienta A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply