Samsung RB31FDRNDSA

Combinele frigorifice inregistreaza in fiecare an vanzari foarte mari, fiind printre cele mai populare aparate electrocasnice. De aceea, daca vrei sa iti cumperi si tu un aparat frigorific bun, trebuie sa alegi un astfel de aparat precum modelul de combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA (cel mai bun pret doar AICI), disponibil acum in magazinele de specialitate din toata tara, fizice sau online.

Samsung RB31FDRNDSA

Despre Samsung RB31FDRNDSA

Primul lucru prin care te va atrage aceasta combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA este designul sau spectaculos, ultra-modern, dar si culoarea sa argintie, facandu-l sa fie atractia bucatariei tale, la randul sau, facand aceasta incapere sa arate mult mai elegant.

Samsung RB31FDRNDSA
Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Dispenser apa, Argintiu

Aparatul are dimensiuni de 185 x 59.5 x 66.8 centimetri (I x L x A), cu o greutate de 65 de kilograme. Modelul are un singur compresor, face parte din trei din cele patru clase climatice, SN-N-ST (lucru care se intampla rar), are un nivel maxim de zgomot de 39 de decibeli, autonomia sa fara curent este de 20 de ore, iar agentul de racire e de tip R600a.

Samsung RB31FDRNDSA inchis

Caracteristici generale

Aceasta combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA include sistemul de racire NO FROST, atat in partea de frigider, cat si in partea de congelator, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa dezgheti aparatul de acum inainte, ca la vechile modele, pentru ca aerul poate sa circule liber prin interior, oprind formarea de gheata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Volumul net pe care il are dispozitivul este unul foarte mare, de 308 litri, ceea ce il face sa fie un aparat foarte spatios, cu care nu vei avea probleme la depozitarea produselor alimentare. Volumul net al congelatorului este de 98 de litri, iar al frigiderului de 210 litri. Volumul brut total este de 329 litri.

Afisajul pe care il are combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA este de tip LED, aceasta fiind inca o functie moderna a aparatului. Clasa de eficienta energetica din care face parte este A+, deoarece aceasta are un consum foarte mic de energie, totalizand 297 KWh intr-un an.

Un lucru care este foarte atractiv la acest aparat este faptul ca include un dispenser pentru apa, facand produsul sa arate ultra-modern. Frigiderul are trei rafturi din sticla rezistenta la socuri mecanice, trei suporturi pentru usa si un compartiment pentru legume si fructe. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat. Congelatorul are trei compartimente, iar sistemul sau de dezghetare este tot automat.

Printre aspectele care fac combina aceasta sa se remarce se numara nu doar culoarea argintie a exteriorului sau, cat si stilul sau standard si iluminarea interioara cu LED. Deschiderea usilor este standard, dar, pentru ca este un aparat modern, aceasta combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA are usi reversibile, ceea ce inseamna ca daca felul in care se deschid acestea nu iti convine, poti sa le schimbi sensul de deschidere. Manerul usii este incorporat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Aparatul are un sistem de avertizare pentru usa deschisa, un sistem MultiFlow si un compresor inverter digital. Ca accesorii, are o tava pentru gheata si un suport de oua.

Concluzii

Avand un pret foarte accesibil, dar si functii ultra-moderne, combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA este aparatul pe care probabil ti-l doreai in bucataria ta.

Save

8.5 Total Score
Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA: alegerea ta moderna

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA - functii ultra moderne la un pret accesibil. Cu siguranta nu te va dezamagi un astfel de model.

PROS
  • Capacitate mare pentru asa un pret
  • Dezghetare automata pe ambele compartimente
  • Culoare argintie
CONS
  • Pozitia rafturilor nu se poate modifica
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply