Samsung RB31FERNDB

Samsung s-a intrecut pe sine in ceea ce priveste varietatea produselor frigorifice pe care le ofera. Astfel, a rezultat si combina frigorifica Samsung RB31FERNDB, un produs economic, dar care isi suprinde utilizatorii cu un design aparte. Mai precis, ea este eleganta si are culoarea negra. Acest lucru o face si usor de asortat, fiind genul de produs care se incadreaza armonios in orice incapere. Asa ca nu conteaza daca ati ales mobilier vintage, clasic sau modern, combina isi gaseste cu succes locul. (oferta de AZI aici)

Samsung RB31FERNDB

Despre Samsung RB31FERNDB

Dimensiunile produsului sunt destul de mari, acestea fiind de 59,5 cm (latimea) x 66,8 cm (adancimea) x 185 cm inaltimea. Asa ca mare atentie la tavan. Incaperea trebuie sa aiba minimum 2 m inaltimea, pentru ca aceasta combina sa se poata incadra bine. Iar in ceea ce priveste livratul, va sfatuim sa apelati la serviciile magazinului online sau offline deoarece combina cantareste 70 de kg. Nu este nici cea mai mica, dar nici cea mai mare de piata piata.

Samsung RB31FERNDB

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Negru

Rafturile acestui model sunt realizate din sticla securizata, ceea ce le face cat se poate de rezistente. In plus, ele pot sustine pana la 25 de kg, indiferent de modul in care sunt exprimate acestea: alimente de sine statatoare, vase cu mancare, etc.

Despre Samsung RB31FERNDB

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB – performante dincolo de design

Citeste si despre Sharp SJXG640MBE

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB inseamna un model de tipul Full No Frost. Acesta determina un consum foarte redus de energie, dar si alimente racite bine. Atentie, consumatori! Am spus racite, nu inghetate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acestea sunt pastrate vreme mai indelungata, in conditii foarte bune. Ba mai mult, sunt persoane care sustin ca daca fructele si legumele sunt asezate in compartimentul lor speciale, ele pot fi tinute pana la 2 saptamani. Si totul fara a-si pierde din gust sau prospetime. Arata la fel de bine sunt sunt la fel de sanatoase ca la inceput. Practic, isi indeplinesc scopul.

Totodata, sistemul Full No Frost in cazul acestei combine inseamna si un produs care se ocupa de combaterea microbiilor si bacteriilor. Acestea sunt tinute la distanta si nu ajung sa provoace mirosuri neplacute in interiorul dispozitivului nostru. Exista chiar un filtru care are aceasta responsabilitate. El se numeste Flitru Anti-Mirosuri este o dotare doar a combinelor cu adevarat smart. Ba mai mult, combina este exact ce aveti nevoie pentru a va bucura mai mult timp de mancaruri si alimente.

Citeste si despre Daewoo FRN-T20DAMI

Volumul in cazul acestui model este si el mare, fiind vorba de 310 L in total. Dintre acestia, 212 apartin frigiderului, in timp ce restul de 98 de L sunt cei ai congelatorului. Si apropo de congelator, acesta are o dezghetare automata.

O alta functie interesanta in cazul combinei marca Samsung este functia de supercongelare. Aceasta actioneaza rapid, racind instant alimentele. Inchipuiti-va cat de utila este aceasta functie vara. O tehnologie aparte a produsului este All Around Cooling. Ea distribuie uniform curentii de aer in interior, fara a-i lasa pe cei calzi sa strice cumva atmosfera.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este bine stabilit, avand in vedere faptul ca aceasta combina are ce sa ofere utilizatorilor sai si nu este deloc zgarcita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply