Samsung RB37J5000SA/EF

Gata cu goana dupa un frigider bun. De acum aveti la dispozitie combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, un model inovativ, inteligent si eficient. (vezi disponibilitatea)

Samsung RB37J5000SA/EF

Despre Samsung RB37J5000SA/EF

In ceea ce priveste designul, insa, nu putem spune ca aceasta combina se remarca printr-un aspect special, insa este una care arata destul de bine in orice tip de bucatarie. Indiferent ca este vorba de modele de bucatarii mai mari sau mai mici, combina isi gaseste loc. In plus, o ajuta culoarea sa, gri inox – o nuanta usor de asortat.

Samsung RB37J5000SA/EF
Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, H 201, Grafit metalic

Cele patru rafturi pe care aceasta combina le are in dotare au atributul de a fi ajustabile. Acestea ajuta utilizatorul sa organizeze si depoziteze eficient alimentele de diverse dimensiuni. Ba mai mult, utilizatorul poate ajusta recipientele, in ideea de a face loc pentru cele mai voluminoase precum sticlele, cutiilr si altele asemenea. Scopul acestei combine este de a permite o valorificare la maximum a spatiului de stocare din interiorul sau.

Despre Samsung RB37J5000SA/EF

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF – inovatie de la Samsung

Citeste si despre Heinner HCF-N145A+

Pentru ca este vorba de o combina si nu de un frigider oarecare, vorbim de mai mult spatiu in interior, de mai multe sertare si compartimente speciale. Acelasi lucru este valabil si in exterior, ceea ce solicita utilizatorului sa fie atent unde intentioneaza sa aseze combina, deoarece ea poate ocupa un pic cam mult. Daca este vorba de garsoniere, acest lucru se dovedeste o usoara provocare, avand in vedere spatiul redus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Insa, trebuie precizat faptul ca prin tehnologia sa SpaceMax Technology™, combina noastra da dovada de mai mult spatiu in interior decat o combina frigorifica obisnuita. Cu toate astea, dimensiunile exterioare sunt pastrate in proportii. Aceasta combina inseamna capacitate interna suplimentara, fara a se voribi de ideea de compromis energetic. De asltfel, combina face parte din clasa A+, ceea reprezinta un real avantaj pentru utilizator.

Sistemul de racire numit All-Around Cooling reprezinta un mare plus pentru dispozitivul prezentat. Practic, el intra in functiune atunci cand va doriti alimente reci si proasptete. Si apropo de prospetime, combina Samsung RB37J5000SA/EF adauga prospetime alimentelor sale, mentinandu-le astfel, vreme mai indelungata.

Citeste si despre Bosch KGN56XL30

Totodata, sistemul mentionat este cel care raceste frigiderul uniform, fara a rata vreo parte a acestuia. Iar daca vreti sa stiti cum functioneaza, va spunem ca aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mai proaspata vreme mai indelungata. Acest atribut este excelent pentru iubitorii de fructe si legume, dar si pentru cei interesati de un stil de viata sanatos.

Si apropo de prospetime, vorbim inclusiv de o zona Fresh in cadrul combinei, aceasta fiind dotata cu un design inteligent. Aceste pune la dispozitie utilizatorului un mediu propice pentru pastrarea carnii si a pestelui, astfel incat acestea sa-si pastreze gustul delicios.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tehnologia No Frost este un mare plus pentru orice combina sau frigider modern. Ea impiedica depunerea de gheata si are rolul de a mentine o temperatura constanta in toate zonele, chiar daca usa combinei este adesea deschisa. De asemenea, ea raceste de aproape doua ori mai repede, fara a solicita prea multa energie electrica pentru a face asta. Pretul produsului este adaptat dotarilor de care da dovada.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply