Samsung RT25HAR4DS9/EO

Foarte multe persoane s-au plans in ultima vreme de asa-zisa „uzura morala” a produselor electrocasnice in care sunt nevoite sa-si investeasca bugetul. Iar daca va intrebati la ce se refera mai precis aceasta, va spunem ca este vorba de acele dispozitive care sunt proiectate de asa natura incat sa se deterioreze dupa o anumita perioada de timp. Noi recomandam modelul de frigorific Samsung RT25HAR4DS9/EO (vezi cea mai buna oferta).

Samsung RT25HAR4DS9 EO deschis

Despre Samsung RT25HAR4DS9/EO

De fapt, cei mai multi sunt de parere ca perioada in care electrocasnicele pot fi folosite in bune conditii se incheie la scurt timp dupa ce a expirat perioada de garantie. Insa acest lucru nu este in totalitate adevarat. Exista si produse electrocasnice capabile sa treaca testul timpului, fiind proiectate sa reziste. Iar din aceasta categorie fac parte modelele de frigidere, intre care si Samsung RT25HAR4DS9/EO.

Samsung RT25HAR4DS9/EO
Frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO, 255 l, H 1635, Clasa A+, Metal Graphite

Este un frigider, fara doar si poate, inteligent. De ce spunem acest lucru? Deoarece, daca aveti ghinionul sa va confruntati cu o pana de curent care dureaza de ceva vreme, frigiderul nu doar ca nu se va deteriora, ci va fi capabil sa pastreze in continuare alimentele reci, gratie functiei pachet racire. Congelatorul ramane rece pana la 8 ore, nepermitand alimentelor sa se deterioreze.

Samsung RT25HAR4DS9 EO

Ce trebuie sa stiti despre performantele frigiderului Samsung RT25HAR4DS9/EO?

Raftul de tipul Big Guard este un alt atribut extrem de apreciat al acestui frigider. El este situat pe usa si se remarca prin faptul ca permite depozitarea sticlelor inalte. De fapt, este unul dintre cele mai generoase rafturi de frigidere pentru sticle, ideal pentu familiile insetate. Totodata, aici se pot depozita si cutii precum cele de suc sau lapte.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Zona ce poarta numele de Moist Fresh este un sertar special conceput de Samsung pentru a pastra alimentele proaspete mai mult timp, fara ca acestea sa capete un miros neplacut. Aceasta zona este ideala pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos, fiind locul ideal pentru stocarea fructelor si legumelor. Secretul acestui loc din frigider este sistemul de ventilatie care contribuie la buna pastrare a alimentelor.

In ceea ce priveste clasa de eficienta a acestui model de frigider, aceasta este A+. Acest lucru se traduce printr-un consum scazut de energie, un aspect deosebit de important pentru bugetul unei familii numeroase care cauta sa faca importante economii. De fapt, expertii spun ca se pot economisi cu pana la 20% mai mult, facturile la curent fiind mai mici.

Ce inseamna modelul de frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO din punct de vedere al aspectului?

Din punct de vedere al aspectului, nu trebuie sa va faceti griji in privinta acestui model de frigider. El are culoarea argintie si nu permite urmelor de murdarie sau praf sa fie asa vizibile. Este un frigider cu dimensiuni bune, suficient de incapator pentru o familie, avand in vedere faptul ca volumul sau brut total este de 264 L, iar cel net total este de 202 L.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Si, apropo de dimensiuni, acestea sunt de 163.5 x 55.5 x 63.7 cm. Manerul nu este dispus pe usa, ca in cazul altor modele de frigidere de pe piata, ci este incorporat. Deschiderea este pe partea dreapta, frigiderul Samsung RT25HAR4DS9/EO fiind un model standard din acest punct de vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply