Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX

Cautati o combina frigorifica? Va recomandam gama Whirlpool care va pune la dispozitie multe modele performante, unul dintre acestea fiind combina frigorifica Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX.(vezi disponibilitatea)

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX

Despre Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX

Acest model este de culoare gri, aceasta fiind o culoare care se potriveste de minune in orice bucatarie. Cat despre latimea pe care o are acesta, trebuie spus ca este de 59.5 cm. Adancimea sa masoara 65.5 cm. Inaltimea este si ea o trasatura importanta, a acestui exemplar fiind de 188.8 cm. In dotarea sa mai prezinta si un cablu de alimentare cu o lungime de 200 cm. Greutatea acestei combine frigorifice este de 67 kg.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX, Full No Frost, Clasa A++, Inox

Acest exemplar are o putere de 150 W, acesta fiind destul de buna. De asemenea, beneficiaza de un sistem de racire de tip No Frost. Consumul anual de energie al acestui model este de 244 kWh. Clasa climatica este SN-T, această fiind destul de buna. Despre autonomia fara curent este destul de buna fiind de 16 h.

Despre Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX – trasaturi tehnice

Citeste si despre Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Suprafata din care este realizat acest model este inoxul, ceea ce inseamna ca este destul de rezistent. Deschiderea usii acestuia se realizeaza spre partea dreapta, iar sistemul de racire al acestuia de tip No Frost este bun atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Eficienta energetica a acestuia este destul de buna, aceasta fiind de tip A++. Astfel, veti putea sa va bucurati de un model economic, avand in vedere ca dispune de o astfel de clasa de eficienta energetica performanta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Nivelul de zgomot pe care il are acesta este de 42 dB. De asemenea, volumul net total este de 319 l, acesta fiind destul de bun. Astfel, puteti sa pastrati destul de multe alimente in interiorul acestuia. Despre volumul brut total al frigiderului trebuie spus ca este de 356 l. Mai trebuie spus si faptul ca acest exemplar are un comportament pentru fructe si legume. Aici veti putea pastra fructele si legumele cat mai proaspete.

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX dispune de un frigider cu un volum destul de bun. In ceea ce priveste volumul net al frigiderului trebuie spus ca este de 222 l, acesta fiind potrivit. Mai trebuie precizat si faptul ca dispune de 7 rafturi, acestea fiind necesare pentru a aseza alimentele. Nu trebuie uitat nici de sistemul de dezghetare al frigiderului care este autonomat. In plus, rafturile pe care le are acesta sunt realizate din sticla.

Citeste si despre Hotpoint XH8 T3Z XOJZV

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX are si un congelator cu un volum de 97 l, acesta fiind un volum potrivit. De asemenea, este dotat cu 3 compartimente unde veti putea aseza diverse alimente. Si acesta are tot un sistem de dezghetare automat, fiind usor de realizat. Mai mult, despre capacitatea de depozitare inghetare trebuie spus ca este de 4 kg/24 h.

Picioarele ajustabile pe care le are sunt utile intrucat va fi mai usor de mutat dintr-un loc in altul. Importante sunt si functiile: de super congelare, super racire, dar si sistemul antibacterian. Usa acestuia detine un sistem audio de semnalare in cazul in care va ramane deschisa prea mult timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, acest model este unul destul de modern, avand functii moderne. Despre pretul sau trebuie spus ca este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply