Whirlpool BSNF 8421 W

Pastrarea alimentelor este o preocupare permanenta pentru cei care vor sa aiba grija de sanatatea lor. Astfel, investirea intr-o combina frigorifica nu este un lucru de prisos, nici un moft, nici un regret. Investirea intr-o combina si mai ales intr-un model eficient precum combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W este un lucru esential deoarece aceasta ajuta la buna pastrare a alimentelor. (cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool BSNF 8421 W

Despre Whirlpool BSNF 8421 W

Mai mult decat atat, investirea intr-o combina buna inseamna economisiri. De ce? Pe langa faptul ca aceasta nu consuma mult, ea vine si cu dotari inteligente care duc la pastrarea alimentelor mai mult timp. Astfel, mancarea gatita, fructele sau legumele nu mai sunt risipite, ci sunt pastrate in conditii bune pana la aproape doua saptamani (desigur, depinde de tipul de alimente). Acest lucru este posibil printr-o eficienta dozare a umiditatii, dar si a temperaturii din interiorul unor asemenea dispozitive.

Whirlpool BSNF 8421 W

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W, 319 l, Clasa A+, Full No Frost, H 188.5 cm, Alb

Combine frigorifica inseamna si un design simplu. Ea are culoarea alb imaculat si isi face loc in orice tip de bucatarie.

Despre Whirlpool BSNF 8421 W

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W – ce promite utilizatorilor sai

Citeste si despre Arctic AK54270S+

Combinele frigorifice inteligente inseamna si un volum bun. Ele pun la dispozitia utilzatorilor lor un volum de 319 L si o eficienta energetica foarte buna. Aceasta se traduce prin clasa A+ si determin un consum redus. Acest lucru se va cunoaste imediat, atunci cand vine vorba de facturile la energie electrica. Ca sa va faceti o idee, consumul anual de energie ajunge la 311 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Tehnologia Al Saselea Simt este primul atribut care se remarca in cazul modelelor Whirpool. Astfel, in cazul acestei combine vorbim de o tehnologie inovatoare care duce la eliminarea bacteriilor si implicit, a mirosurilor neplacute. Iar pentru ca alimentele sa poata fi pastrate in bune conditii in interior, combina are grija sa-si seteze singura nivelul de umiditate si temperatura.

In felul acesta, alimentele, in special fructele, legumele si branzeturile isi pastreaza gustul placut, aspectul apetisant, dar si proprietatile sanatoase. Acestea nu permit sa fie atinse de bacterii sau microbi. De foarte multe ori se intampla sa avem impresia ca mancam sanatos. Insa, alimentele din frigider sunt printre cele mai daunatoare, daca acesta nu include sistem care sa lupte impotriva bacteriilor.

Citeste si despre Arctic O145++

Conform cercetarilor, combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W sta atat de bine la capitolul pastrarea alimentelor, incat ea le poate prelungi durata de viata pana la 4 ori. Acesta combina se remarca prin tehnologia Supreme No Frost. Sistemul inovator are rolul de a controla eficient consumul, dar si de a lupta impotriva daunatorilor. Scopul este acela de a obtine alimente mereu proaspete.

Nivelul de zgomot al combinei este de 42 dB, acesta fiind putin mai mare decat in cazul altor modele silentioase care ajung la 35 dB. Numarul de rafturi este suficient, chiar si pentru cei carora le place sa aiba mereu mancare in frigider. Acestea sunt confectionate din sticla rezistenta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acesteia este unul oarecum accesbil. Este lasat asa deoarece producatorii si-au propus sa faca din acest model unul de care sa se bucure cat mai multi romani interesati de buna pastrare a alimentelor lor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply