Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Pentru a putea gati orice si oricand trebuie ca sa dispuneti de anumite alimente sau ingrediente iar asta inseamna ca este nevoie si de posibilitatea de pastrare in siguranta a acestora. Pentru siguranta alimentelor voastre si pentru siguranta stilului alimentar avem posibilitatea de a ne ajuta de prezenta Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX.(ACUM la reducere)

Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Despre Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Frigorificele sunt cu siguranta cele mai importante cand vine vorba despre ce variante aveti pentru a pune la pastrare produse proaspete dar si unele produse congelate si o combina Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX poate fi exact ce trebuie.

Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Combina frigorifica Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX, 6th Sense, 319 l, Clasa A+, H 188.5 cm, Inox

Orice alegere este poate putin dificila insa si in ceea ce priveste alegerea acestei combine frigorifice putem sa vorbim despre analiza amanuntita a caracteristicilor pe care le prezinta.

Despre Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Oferta Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Citeste si despre Samsung RB31FERNDSA

Ceea ce ofera o combina frigorifica nu se rezuma strict la partea de a utiliza un frigider si un congelator in acelasi timp si in cadrul aceluiasi model de frigorific. Poate fi vorba despre prezentei unei liste destul de lungi si destul de detaliate in ceea ce priveste acest model Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Inceputul poate fi cel legat de partea de aspect a acestui model iar asta pentru ca avem prezenta inoxului si a nuantei sale specifice ceea ce aduce partea de eleganta in bucatarie. La capitolul aspect putem sa pozitionam si ceea ce inseamna dimensiunea acestei combine frigorifice iar faptul ca masoara 188.5 cm in inaltime, 65.5 cm in adancime si 59.5 cm in latime o poate face sa fie putin mai impunatoare.

De la ce dimensiune are acest model putem sa mergem spre directia in care analizam ceea ce inseamna partea de capacitate de stocare si de pastrare a tuturor recipientelor sau alimentelor voastre. Aveti in acest sens posibilitatea de a utiliza frigiderul cu un volum net de 222l pentru produsele proaspete insa utilizarea implica si cele 4 rafturi din sticla din frigider, compartimentul pentru fructe si legume sau rafturile de pe usa.

Citeste si despre Daewoo FN-102PBQ

Partea de produse congelate poate fi importanta atat pentru ceea ce inseamna posibilitatea de a gati ce doriti cat si de posibilitatea de a conserva anumite alimente. Pentru asta spatiul disponibil in cadrul acestui model Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX este de 97l iar utilizarea sa tine de cele 3 compartimente dintre care unul este de tip Big Box.

Cu siguranta utilizarea tine de mai multe elemente precum si tehnologia ce sta la baza functionarii fiind vorba despre o tehnologie de tip No Frost. Aceasta va ofera posibilitatea de a va bucura de pastrarea alimentelor dar in acelasi timp si de a avea un control mai bun asupra conditiilor de pastrare dar si eliminarea straturilor de gheata de pe alimente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aceasi tehnologie inseamna si o intretinere mai usoara prin prezenta unor sisteme de dezghetare automata pentru fiecare compartiment. Avem de vazut si latura privind linistea locuintei prin nivelul de zgomot de 42dB pe care Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX il produce cat si latura privind consumul de resurse prin pozitionarea in clasa A+ de eficienta energetica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply