Zanussi ZRB36101WA

Frigul sau temperatura este elementul important cand vine vorba despre pastrarea anumitor alimente sau ingrediente din bucatarie. Modul in care aceste conditii sunt stabilite sunt insa la fel de importante si asta mai ales pentru cei care vor sa gateasca cu incredere si poate cu unele alimente pastrate in siguranta iar daca vorbim de frig putem vorbi si despre Zanussi ZRB36101WA.(vezi reducerile de AZI)

Zanussi ZRB36101WA

Despre Zanussi ZRB36101WA

O combina frigorifica poate fi importanta cu siguranta pentru a pastra alimentele sau ingredintele insa la fel de importanta poate fi Zanussi ZRB36101WA si daca este vorba despre pastrarea mancarii deja gatite.

Zanussi ZRB36101WA

Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA, 337 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb

In orice caz si in orice situatie mai avem de analizat si alte elemente sau caracteristici pe care o combina frigorifica le poate oferii sau le poate pune la dispozitia utilizatorilor.

Despre Zanussi ZRB36101WA

O oferta completa a Zanussi ZRB36101WA

Citeste si despre Beko GN162320X

Fiindca avem de a face cu o combina frigorifica vom avea de vazut si aspectul privind partea de pozitionarea in bucatarie iar asta pentru ca poate fi un frigorific ceva mai impunator. Veti avea nevoie pentru modelul Zanussi ZRB36101WA de un loc care sa masoare 184.5 cm minim in inaltime, 64.7 cm in adancime iar pentru latime 59.5cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

La capitolul pozitionare a acestui model vom mai avea si elemente precum lungimea cablului de alimentare de 2.4m sau deschiderea usilor. Spre deosebire de alte frigorifice in cazul in care deschiderea standard spre dreapta nu este una care sa va avantajeze veti putea sa optati pentru a profita de caracteristica usilor de a fi reversibile.

Am vazut cum va poate conditiona dimensiunea in partea de pozitionare dar veti avea din partea acestei caracteristici si elemente care tin de utilizarea propriu-zisa si mai exact partea de spatiu interior pentru stocarea produselor sau alimentelor. Pentru volumul interior veti avea compartimentul congelatorului de 109l iar pentru frigider un volum net total de 220l.

Citeste si despre Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Un spatiu generos poate sa insemne mai multe alimente in siguranta dar ca sa utilizati cele doua compartimente ale Zanussi ZRB36101WA veti avea si alte elemente interioare importante. Veti avea in congelator un numar de doua compartimente de dimensiuni diferite dar si o capacitate de congelare de pana la 4kg in 24h. La partea de frigider veti putea sa folositi unul dintre cele 2 rafturi din sticla si pe care sa le pozitionati functie de nevoi dar veti avea si 3 rafturi pe usa frigiderului.

Mai aveti ca si elemente interioare care sa va ajute in utilizarea eficienta a acestui model si compartimentul pentru fructe si legume, suportul pentru oua sau cel pentru sticle. Pentru intretinere veti avea in cadrul frigiderului un sistem de dezghetare automata iar in congelator unul manual.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Putem aprecia ca fiind eficienta si partea de functionare in lipsa voastra iar asta chiar si daca se poate intampla sa aveti unele pene de curent. Avand o autonomie de pana la 20h fara curent va poate ajuta sa va bucurati de tot ce inseamna siguranta alimentelor voastre. Aceasta caracteristica poate fi luata in calcul si in ceea ce priveste eficienta energetica specifica clasei A+ insa si consumul de 304kWh este cel care conteaza.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply