Arctic O10+

Sunteti in cautarea unui dispozitiv de congelare care sa pastreze alimnetele si nu stiti pentru ce sa optati? Moi va oferim o solutie buna si moderna tocami buna pentru conservarea in timp a alimentelor. Ganditi-va care este capacitatea de care ati avea nevoie pentru a cumpara modelul potrivit, iar daca 100 l va sunt necesari atunci avem o sugestie pentru dumenavoastra. Aceasta este lada frigorifica Arctic O10+.(vezi disponibilitatea)

Arctic O10+

Despre Arctic O10+

Aceasta lada frigorifica este de culoare alba. Acest lucru nu inseamna ca se curata mai greu, ci dimpotriva, este mai usor de asortat in incapere si se va vedea mai bine. Are o inaltime de 86 cm, aceasta fiind destul de buna.

Arctic O10+

Lada frigorifica Arctic O10+, 104 l, H 86, Clasa A+, Alb

Cat despre latime, trebuie spus ca este de 53.7 cm. Nu trebui uitat nici de adancimea sa, care este de 61 cm. Mai cantareste si o greutate de 27 kg.

Despre Arctic O10+

Ce trebuie sa aflati despre lada frigorifica Arctic O10+ din punct de vedere tehnic?

Citeste si despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

In primul rand, capacitatea de inghet pe care o are aceasat lada frigorifica este de 4.75 Kg, acesta fiind o capacitate destul de buna pentru a putea ingheta destul de multe alimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Un detaliu important de mentionat este faptul ca are un volum net total de 104 l, acesta fiind destul de bun pentru a pastra legume, fructe, dar si carne. Despre autonomia fara curent a acestui aparat electrocasnic trebuie spus ca este de 30 h, acesta fiind un mare plus intrucat va asigura conglearea acestor in cazul in care se va intrerupe curentul electric. Dispune de un cos, util pentru a aseza alimentele.

Lada frigorifica Arctic O10+ emite un nivel de zgomot de 41 Db. In ceea ce priveste functionalitatea sa, trebuie spus ca se bazeaza pe un compresor. Acest model este izolat cat mai bine, astfel incat sa pastreze alimentele la temperaturi cat mai bune. In plus, este conceputa astfel incat sa poata funcitona si la variatii de temperatura si de tensiune: -15 grade Celsius si la variatii de tensiune intre 187 V si 246 V.

Citeste si despre Electrolux ERF4115DOW

Lada frigorifica Arctic O10+ are cateva functii importante, precum: functionalitatea la temperaturi scazute, congelarea rapida, izolatie densa, materiale neinflamabile, fiind si ezistenta la variatii de tensiune. Este necesar de spus faptul ca prezinta si garnitura antibacteriana, care are avantajul de a pastra alimentele fara ca bacteriile sa se depuna.

Fast Freeze Zone este zona importnata din cadrul aparatului, care va pastra alimentele cat mai bine si care are functii diverse, dintre care o remarcam si pe cea de congelare rapida. Acest model este realizat din materiale neinflamabile, astfel incat sa nu apara diverse probeleme. Un avantaj este faptul ca nu consuma mult curent electric, avand o clasa de eficienta energetica de tip A+. Veti economisi la curentul electric, iar banii pe facturi vor fi mai putini. Anual, consumul de energie este si el de 173 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica Arctic O10+ este un aparat bun care pastreeaza alimentele in conditii destul de bune si care se potriveste oricarei familii. Pretul sau este bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply