Beko RCSA400K20DW

Un prieten la nevoie se cunoaste iar daca vorbim despre transpunerea acestei afirmatii o putem aduce si in gama de electrocasnice pe care le veti putea utiliza. Un bun prieten poate fi pentru inceput Beko RCSA400K20DW iar asta prin faptul ca va ofera o siguranta pentru alimentele voastre si nu numai. (ACUM la reducere)

Beko RCSA400K20DW

Despre Beko RCSA400K20DW

Putem sa ne dam seama de cat de prietenos poate fi Beko RCSA400K20DW si fara a intra in detaliu cu analiza sa si asta prin elementele vizibile de la exterior. Putem sa avem in primul rand faptul ca este o combina frigorifica ce pune la dispozitie pentru utilizare un frigider dar si un congelator si ambele destul de incapatoare.

Beko RCSA400K20DW

Combina frigorifica Beko RCSA400K20DW, 377 l, Clasa A+, BlueLight, Dozator apa, H 201 cm, Alb

Vizibil insa mai este si dozatorul de apa iar acest lucru poate sa devina cu siguranta cel mai bun prieten al vostru pe timpul unei zile toride de vara.

Despre Beko RCSA400K20DW

O prietenie frumoasa cu Beko RCSA400K20DW

Citeste si despre Candy CCTOS 482

Am vazut in prima faza ce caracteristici pot fi vazute ca si avantajoase insa lista poate sa continue destul de mult si putem trece si la alte elemente pe care Beko RCSA400K20DW sa le ofere. Cum am inceput cu partea de posibilitate de stocare a unor produse proaspete dar si congelate putem intra in detaliu cu ceea ce inseamna cat de mult va permite acest lucru.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Vom avea partea de volum net pe care il detine acest model si mai exact faptul ca veti avea unul de 377l ceea ce este mai mult decat suficient pentru orice familie obisnuita. Impartirea volumului se face prin alocarea frigiderului a unui volum de 264l iar pentru congelator mai raman 113l.

La randul lor cele doua compartimente vin cu propriile functii sau caracteristici si veti avea pentru frigider 4 rafturi din sticla securizata, 4 rafturi pe usa dar si un compartiment pentru fructe si legume. In partea de congelator ce veti putea utiliza sunt cele 3 compartimente si intre care se afla si unul de tip Big Box. Cei care vor poate sa conserve unele alimente proaspete prin congelare acesta are o viteza de congelare de 5kg in 24h.

Citeste si despre Daewoo MFRS-T30H3

Intrand si mai mult in ceea ce inseamna functiile pe care le ofera Beko RCSA400K20DW vom putea sa mentionam si partea de super congelare, rafturile ajustabile pe inaltime sau sistemul antibacterian. Daca ne referim la ceea ce inseamna tehnologia de functionare atunci avem cea confortech line dar si fresh blue light pentru a mentine produsele proaspete mai mult timp.

De si am ajuns la ceea ce inseamna utilizare nu am vazut ce poate sa insemne volumul pe care il ofera aceasta combina frigorifica prin prisma spatiului pe care il va ocupa sau il poate ocupa. Dimensiunea pe care o are este una de 201 cm in inaltime, 65 cm in adancime sau poate cei 59.5 cm in latime iar daca la alte modele conta enorm si directia de deschidere a usilor pentru acest model veti avea usi reversibile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Utilizarea si functionarea Beko RCSA400K20DW pot fi vazute cu siguranta ca benefice pentru o alimentatie sanatoasa insa tot asa poate fi vazut si din perspectiva consumul de energie specific clasei A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply