Bosch KGN39IJ3A

Combinele frogorifice sunt acele dispozitive inteligente dintr-o incapere, al caror rol principal este de a mentine in cele mai bune conditii alimentele. Iar in aceasta categorie a dispozitivelor smart intra si modelul frigorific Bosch KGN39IJ3A, combina despre care vom discuta si noi in acest material. (ACUM la reducere)

Bosch KGN39IJ3A

Despre Bosch KGN39IJ3A

Cam tot ce v-ati putea dori de la combina frigorifica Bosch, puteti obtine. Si dati-ne voie sa va exemplificam. Dar mai intai sa lamurim cateva aspecte referitoare la design.

Bosch KGN39IJ3A

Combina frigorifica Bosch KGN39IJ3A , 366 L , NoFrost, FreshSense, Clasa A++, H 203 cm, Inox

In cazul acestei combine vorbim de o inaltime de 203 cm. Acest detaliu va ajuta sa va dati seama cum ati integra voi produsul in incapere. Nu este o inaltime exagerata, insa daca tavanul este jos, nu aveti cum sa plasati produsul. Culoarea este cea a inoxului, o culoare devenita clasica pentru astfel de combine.

Despre Bosch KGN39IJ3A

Combina frigorifica Bosch KGN39IJ3A – toate argumentele care demonstreaza ca ea este o combina buna

Citeste si despre Liebherr Premium KBgw 3864

Sa putem la treaba combina frigorifica Bosch KGN39IJ3A . O conectam, o aranjam in locul potrivit si gata. De acum, ne putem bucura de un dispozitiv care raceste bine alimentele si care are rolul de a le pastra prospetimea. Astfel, acestea au o durata mai mare de pastrare. De exemplu, daca de obicei, fructele si legumele rezista undeva la 7-9 zile, cu aceasta combina pot ajunge lejer la doua saptamani. Si totul se datoreaza sistemului acestui dispozitiv.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Totodata, pastrea in bune conditii a fructelor si legumelor se datoreaza si sistemului numit VitaFresh. Acesta ajuta la mentinerea prospetimii fructelor si legumelor, astfel incat acestea sa poata fi pastrate in cele mai bune conditii.

Sistemul de functionare al modelului Bosch KGN39IJ3A este, desigur, No Frost. Acesta inseamna inovatie si un sistem care nu ingheata alimentele, ci doar le raceste. Fara straturi neplacute de gheata, fara dureri de cap pentru utilizatori.

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

In cazul acestui aparat frigorific trebuie sa vorbim si despre sistemul FreshSense. Acesta nu doar ca are un rol important in mentinerea prospetimii alimentelor, ci este si genul de sistem care previne aparitia mirosurilor. Astfel, cand vine vorba de alimente care sunt uitate in frigider si se altereaza, nu trebuie sa va faceti griji. Le puteti lasa acolo, deoarece mirosurile lor nu o sa se imprastie.

O „unealta” importanta pe care aceasta combina Bosch KGN39IJ3A o are in dotare este materialul din care sunt realizate rafturile. In cazul acestora, vorbim de safety glass. Astfel, aceasta sticla se dovedeste rezistenta, fiind capabila de a suporta mai multe kilograme de alimente simultan. Vorbim in acest caz de oale cu mancare, de fructe si legume. Desigur, acestea din urma au compartimentul lor special, in care temperatura si umiditatea sunt corespunzator setate pentru a nu le afecta proprietatile, aspectul sau gustul. Rafturile sunt confectionate din sticla retactabila, ceea ce permita o adaptare perfecta in functie de cat sunt de voluminoase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Iluminarea in cazul acestui model este pe baza de LED, ceea ce inseamna economisire de energie, dar si posibilitatea de a vedea in interiorul combinei. Pretul combinei Bosch KGN39IJ3A este mare. Insa, este un pret bun pentru astfel de combine si merita un efort financiar din partea celor care opteaza pentru un produs bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply