Bosch KGV36UL30

Timpul este important pentru fiecare dintre noi si asta inseamna ca nu va permiteti sa stati tot timpul in bucatarie sau poate la cumparaturi. Varianta optima pentru a nu pierde timpul in aceste moduri este sa aveti in apropierea voastra un frigorific pe care sa va bazati iar daca modelul este unul Bosch KGV36UL30 atunci veti putea sa va bucurati de beneficii pe mai multe directii.(cea mai buna oferta AICI)

Bosch KGV36UL30

Despre Bosch KGV36UL30

In prima parte ca si elemente importante pentru puteti avea pretul de achizitie pe care il are sau partea de firma producatoare. In cazul acestui model Bosch KGV36UL30 puteti sa va bucurati atat de numele foarte popular, de garantia adusa de acest nume dar in acelasi timp veti avea si pretul care nu este unul de speriat.

Bosch KGV36UL30

Combina frigorifica Bosch KGV36UL30, Low Frost, 309 l, Clasa A++, H 186 cm, Argintiu

In schimbul pretului de achizitie si al alegerii acestui model veti putea sa va bcurati de ceea ce inseamna un mediu sigur pentru alimentele vaostre sau pentru mancarea gatita deja.

Despre Bosch KGV36UL30

Incredere si siguranta cu Bosch KGV36UL30

Citeste si despre Bosch KAG90AI20

Fiindca nimeni nu isi doreste un model care sa fie chiar si putin depasit din punct de vedere al tehnologiei sau a functiilor Bosch KGV36UL30 poate sa fie analizat sa vedeti latura elementelor moderne pe care le pune la dispozitie. Veti putea sa incepeti analiza de la sistemul de racire de tip Low Frost dar si de la partea de functii precum super congelare, iluminarea de tip LED sau reglarea mult mai usoara si exacta a temperaturii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Spre deosebire de unele moderne mai clasice puteti sa va dati seama ca toate aceste functii va ofera beneficiul de a reduce straturile de gheata de pe alimente. In acelasi timp veti avea si o influenta supra duratei de timp in care alimentele din interior isi vor pastra prospetimea mai ales daca este vorba despre fructe si legume.

Asezarea si stocarea insa mai depind si de volumul intern al acestui model Bosch KGV36UL30 si veti avea un frigider cu o capacitet de 215l si care va pune la dispozitie 3 rafturi din sticla dar si 3 rafturi pe usa frigiderului. In privinta congelatorului ceea ce veti putea sa folositi este un volum net de 94l dar si unul dintre cele 3 compartimente dintre care unul este de tip Big Box.

Citeste si despre Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

Pentru ambele compartimente veti avea si un plus privind partea de intretinere iar asta pentru ca veti putea sa utilizati sistemul de dezghetare automata pentru frigider si cel de dezghetare semi-automata pentru congelator.

In orice bucatarie o alta mica problema poate fi spatiul de care dispune si in care trebuie asezate toate electrocasnicele iar pentru acest model va fi nevoie de unul care sa masoare 186 cm in inaltime, 65 cm in adancime si de 60 cm in latime. Daca la alte modele fie clasice sau mai actuale partea de deschidere a usilor era standard pentru acest model veti avea un sistem de usi reversibile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai aveti un mare plus si este vorba despre consumul de energie al Bosch KGV36UL30 pentru ca pozitioneaza acest model in clasa A++ dar si partea de autonomie de pana la 23h fara curent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply