Bosch KGV36UW30

Majoritatea combinelor frigorifice la preturi mici sunt albe si destul de simple, asa ca atunci cand bugetul este mai mic, si pretentiile ar trebui sa fie pe masura. In schimb, dotarile sunt unele foarte bune de cele mai multe ori, deci e usor sa gasesti combina potrivita, chiar si in aceste conditii. Fara a fi o aparitie cu adevarat spectaculoasa, Bosch KGV36UW30 este totusi o solutie foarte buna pentru toti cei care isi doresc un aparat modern, nou si foarte util.(oferta de AZI aici)

Bosch KGV36UW30

Despre Bosch KGV36UW30

Asa cum e usor de vazut, combina este una alba, fara caracteristici care ar putea-o diferentia prea tare de altele. Usile sunt simple, fara manere (astfel si pretul ramane mai scazut, o varianta cu manere costand cu vreo 200 de lei in plus), nu exista un panou de comanda, dar, pana la urma, nu putem sa reprosam nimic. Acesta este design-ul ales de toti producatorii in aceasta categorie de pret si pana la urma, este unul decent.

Bosch KGV36UW30

Combina frigorifica Bosch KGV36UW30, Low Frost, 309 l, Clasa A++, H 186 cm, Alb

In plus, Bosch KGV36UW30 nu este un model imens. Este adevarat ca are 183 cm, dar aceasta inaltime e normala pentru o combina. Asa cum vom vedea, nici volumul nu e cel mai mare si nici ca spatiu nu ocupa chiar atat de mult. Asadar, ramane un model bun pentru bucatariile mici, unde locul este o problema.

Despre Bosch KGV36UW30

Bosch KGV36UW30 este o combina pentru spatiu redus, dar caracteristicile sunt la nivel inalt

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Volumul acesti combine este de doar 309 l. Exista altele mult mai mari, dar pentru o persoana sau doua (poate si trei, daca familie nu este una interesata de pastratul alimentelor pe termen lung) ofera atat cat este suficient. In plus, este bine compartimentata si are tehnologii decente, desi mai toate sunt in limitele pretului pe care il are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Partea de frigider are 215 l, fiind de mai bine de doua ori mai incapatoare decat este congelatorul. Aceasta este compartimentata normal, folosind trei rafturi din sticla, la care se aduaga si un compartiment pentru legume si fructe. In plus, pe usa regasim inca trei rafturi, dispunerea interioara fiind exact cea la care te astepti de la inceput. Congelatorul de 94 de litri are si el trei compartimente, din nou, ceva normal.

Bosch KGV36UW30 are un sistem automat de dezghetare pentru partea de frigider, dar congelatorul trebuie sa fie curatat manual. Din fericire isi face simtita prezenta si sistemul low frost, asa ca se aduna destul de putina gheata.

Citeste si despre Bosch KSV33VW3P

In rest, Bosch KGV36UW30 nu vine cu sisteme prea speciale. Pana la urma, este un model destul de simplu si nici nu era asa mare nevoie, nivelul de calitate fiind unul potrivit pentru pretul sau.

Totusi, are o clasa energetica buna, A++ si cum nu e nici asa de mare, consuma putin. Ajunge la 219 kw pe an, asa ca nu pune probleme cand vine factura.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Bosch KGV36UW30 este o combina recomandata, dar nu neaparat pentru cei mai pretentiosi. Daca insa ai un buget mai redus sau putin spatiu, aceasta se poate transforma intr-o achizitie excelenta din toate punctele de vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply