Daewoo RN-307RDQM

Nu stiti ce model de combina frigorifica sa alegeti pentru bucataria dumneavoatra? Avem o sugestie. Este vorba despre combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM.(vezi disponibilitatea)

Daewoo RN-307RDQM

Despre Daewoo RN-307RDQM

Este un model de culoare argintie, ceea ce inseamna ca se potriveste indiferent de culoarea pe care o are bucataria dumneavoastra. Cu o latime de 59.5 cm, acesta nu se va aseza greu in locul unde preferati sa il asezati. Despre adancimea sa trebuie spus ca este de 65 cm, aceasta fiind destul de buna. Inaltimea masoara 187 cm. Despre greutatetrebuie spus ca este de 67 kg.

Daewoo RN-307RDQM

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM, 305 l, Clasa A+, No Frost, Display, Dispenser apa, H 187 cm, Silver

Este un model cu un display tip touchscreen, ceea ce il face mai usor de utilizat si ii confera un design aparte. Usile sale sunt reversibile, ceea ce inseamna ca se pot muta dintr-un loc in altul. Avand in vedere faptul ca acest model dispune de sistemul perfect No Frost, putem spune ca alimentele dumneavoastra vor fi racite cat mai bine.

Despre Daewoo RN-307RDQM

Cum se prezinta combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM din punct de vedere tehnic?

Citeste si despre Arctic AK60365NFMT+

Un alt detaliu important de precizat despre acest exemplar este faptul ca are un sistem de racire de tip No Frost pentru congelator si frigider. Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM include clasa A+, aceasta fiind economica. Nu veti mai da bani pe facturile la curent si veti putea investi in altceva. Despre zgomotul pe care il emite 45 Db. Volumul net total al acestui model este de 305 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Volumul total brut este de 337 l, ceea ce inseamna ca este vorba despre un model destul de incapator. Important este si compartimentul de legume si fructe, aici putandu-se acestea cat mai proaspete.

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM are un frigider cu un volum de 221 l. Rafturile frigiderului sunt de 4, aici fiind pastrate alimentele intr-un mod cat mai organizat. Pe usa acestuia veti gasi 3 rafturi unde sa asezati diverse alimente. Acesta se dezgheata automat, o trasatura moderna.

Citeste si despre Samsung RB31FWRNDSA

Acest exemplar are si un volum net pentru congelator 84 l, ceea ce este un mare plus. Compartimentele sale sunt in numar de 3, acestea fiind importante. Sistemul de dezghetare al congelatorului este tot automat. Compartimentul Big Box se afla si el printre caracteristicile pe care le are acesta. Trebuie spus i faptul ca acest model dispune de functia deodorizer. Aceasta rol de a neutraliza mirosul neplacut din interiorul prin filtrarea aerului. Un aspect important de precizat este si faptul ca acest model are un compartiment unde se pot pastra lactate, astfel ca acestea vor fi pastrate cat mai bine.

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM are un dozator de apa. De asemenea, are si functii utile, precum: iluminarea interioara, dispenser cu apa, dar si functia de super racire. Nu lipseste nici filtrul impotriva mirosurilor. Tehnologiile importante ale acestei combine sunt: Multi AirFlow, precum si Cycle Balancing. Iluminarea acestuia este de tip Crystal LED, care va va ajuta sa aveti o vizibilitate mai buna in interiorul frigiderului. In acest fel, veti mai economisi si energie electrica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM este o combina moderna potrivita pentru o locuinta moderna. Pretul acesteia nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply