Electrolux EJ2801AOW2

Exista electrocasnice care pot fi considerate avantajoase functie de anotimpul care este afara insa daca discutam despre prezenta unor frigorifice atunci cu siguranta acestea sunt prietenoase in fiecare anotimp.(vezi disponibilitatea)

Electrolux EJ2801AOW2

Despre Electrolux EJ2801AOW2

Cum nu depinde de ce vreme este afara la fel de simplu nu depinde utilizarea unui frigider Electrolux EJ2801AOW2 nici daca este vorba despre aducerea sa in cadrul unei bucatarii ce deserveste o locuinta sau utilarea locului de munca.

Electrolux EJ2801AOW2

Frigider Electrolux EJ2801AOW2, 265 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb

Printre caracteristicile care il recomanda pentru o varietate de situatii sunt atat cele de aspect fiind un model compact cat si cele privind partea de functionare iar asta pentru ca Electrolux EJ2801AOW2 va poate ajuta sa va bucurati de un plus de siguranta pentru alimentele voastre.

Despre Electrolux EJ2801AOW2

Mai bine pentru toti

Citeste si despre Liebherr Premium KBPes 4354

Fiind vorba despre un frigider cu doua usi automat inseamna ca veti avea un frigider foarte incapator si un congelator in care puteti pastra unele deserturi, alimente congelate sau sa faceti gheata. O imagine completa despre cat de multe poate stoca Electrolux EJ2801AOW2 veti putea sa va formati si daca veti analiza volumul net de259l pe care il are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Intregul volum al Electrolux EJ2801AOW2 insa se va regasi impartit intre frigiderul cu un volum net de 209l si congelatorul de 50l dar veti putea sa exploatati intreg spatiul prin intermediul elementelor interioare. Primul lucru pe care il veti avea sunt cele doua compartimente din congelator urmate de prezenta a 3 rafturi din sticla in interiorul frigiderului, de 4 suporturi pe usa acestuia dar si de compartimentul pentru fructe, legume sau ciuperci proaspete.

Cum se poate intampla sa dati peste nevoia de a congela sau de a conserva unele produse sau alimente veti avea si o capacitate de congelare de 4kg in 24h. Legat tot de spatiul interior vom putea sa mai facem referire si daca este vorba despre tehnologia Space Plus sau despre prezenta sistemului de iluminare interioara a frigiderului Electrolux EJ2801AOW2.

Citeste si despre Star-Light CFM-203AP

Posibilitatile de utilizare a acestor caracteristici vin insa legate si de ceea ce inseamna pozitionarea Electrolux EJ2801AOW2 iar asta pentru ca aveti nevoie de un anumit spatiu. Dimensiunea acestui spatiu este data de dimensiunea pe care o are frigiderul si mai exact este vorba despre inaltimea de 159 cm, latimea de 54.5 cm dar si de adancimea de 60.4 cm. Un plus destul de major in ceea ce priveste pozitionarea este dat de ceea ce inseamna posibilitatea de alegere a sensului de deschidere a usilor intrucat sistemul de usi este reversibil.

Aferent functionarii si utilizarii unui frigider mai avem si partea de eventuale costuri care este data de pretul de achizitie fiind vorba despre unul relativ avantajos dar si de partea de consum de energie electrica. Valoarea medi a consumului de energie pentru un an de zile este de 240 kWh iar asta duce la o pozitionare intr-o clasa de eficienta energetica A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Indifferent de planurile pe care le-ati putea avea sau indiferent de motivele care duc la alegerea unui astfel de frigider cu doua usi pana la urma tot ce trebuie este sa vedeti daca se pliaza pe langa ceea ce aveti nevoie sau ofera caracteristici care sa sustina pretul de achizitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply