Hotpoint XH8 T2O XZH

Modurile in care putem fi siguri de pastrarea alimentelor sau produselor pe care le folosim in bucatarie pot fi legate de ceea ce vrem noi sau de mijloacele de care dispunem. Daca aveti insa la dispozitie un frigorific precum Hotpoint XH8 T2O XZH cu siguranta putem sa discutam despre ceea ce inseamna un mod modern si eficient de pastrare.(vezi disponibilitatea)

Hotpoint XH8 T2O XZH

Despre Hotpoint XH8 T2O XZH

Veti putea prin intermediul acestei combine frigorifice Hotpoint XH8 T2O XZH sa va bucurati de tot ceea ce inseamna conditii ideale de pastrare si veti avea posibilitatea de a va bucura de ceea ce inseamna o atentie sporita acordata alimentelor.

Hotpoint XH8 T2O XZH

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2O XZH, 340 l, Full No Frost, Clasa A++, H 189, Inox

O siguranta pentru alimente poate sa insemne si o siguranta pentru stilul vostru alimentar sau pentru sanatatea voastra si tocmai de aceea Hotpoint XH8 T2O XZH poate fi si mai avantajoasa decat pare.

Despre Hotpoint XH8 T2O XZH

Hotpoint XH8 T2O XZH benefica de la distanta

Citeste si despre Electrolux ERF4115DOW

Analiza exterioara a acestui model va poate arata faptul ca este vorba despre o combina frigorifica compacta si care are un aspect elegant si usor modern in acelasi timp. Partea de eleganta a Hotpoint XH8 T2O XZH tine in primul rand de ceea ce inseamna prezenta inoxului si a nuantei sale specifice dar si datorita finisajelor pe care le prezinta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In partea de modernitate a acestui model vom avea ceea ce inseamna fisajul LCD si care vine sa ofere posibilitatea de a seta conditiile de pastrare sau conditiile de temepratura din fiecare compartiment in parte. Ajungand la ceea ce inseamna compartimente interioare veti avea partea de frigider al carui volum este unul de 235l si care se imparte sau poate fi folosit prin intermediul a 3 rafturi din sticla, a 4 rafturi de pe usa sau a compartimentului pentru fructe si legume.

In privinta congelatorului poate fi vorba despre faptul ca veti avea un volum net de 105l insa mai mult decat atat poate fi vorba si despre posibilitatea de a folosi 3 compartimente dintre care unul de tipul Big Box sau ca veti avea avantajul unei capacitati de congelare de 10 kg in 24h.

Citeste si despre Liebherr Confort K 2804

Nu trebuie sa uitam ceea ce sta la baza functionarii acestei combine frigorifice si mai exact faptul ca veti avea un sistem de racire de timp Full No Frost si care aduce si doua sisteme de dezghetare automate. Tot ca si oferta din partea sistemului de racire veti avea si functiile precum cea de super racire sau super congelare dar si tehnologii precum 3 in 1 zone, Ecotech, Ultra Fresh Crisper+ sau Cold Shower System.

Am vazut ceea ce inseamna spatiul necesar pentru stocarea de alimente si de produse insa nu am vazut ce inseamna spatiul necesar pentru pozitionarea acestui model. Veti avea ca si dimensiuni necesare pentru locul de instalare o inaltime de 189 cm, o latime de 60 cm iar ca si adancime 72 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru foarte multi ceea ce atrage atentia este partea de eficienta energetica pe care un astfel de model Hotpoint XH8 T2O XZH o poate avea iar cu un volum de stocare generos o eficienta energetica specifica clasei A++ nu are cum sa fie decat avantajoasa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply