Indesit LR9 S1Q F X

In orice anotimp am fi, posibilitatea de a gati ceva sau de a savura ceva este prezenta insa pentru a face asta poate fi nevoie de prezenta unor ingrediente sau poate de nevoia de a pastra ce ati gatit pentru a fi servit si savurat ulterior. In acest fel ajugem cu discutia la frigorificul de care dispuneti si pe care va bazati insa daca nu va mai puteti baza pe el poate nu ar fi rau sa priviti la Indesit LR9 S1Q F X.(ACUM la reducere)

Indesit LR9 S1Q F X

Despre Indesit LR9 S1Q F X

O combina frigorifica noua poate fi solutia potrivita pentru cand frigiderul cu doua usi devine neincapator sau pentru cand orice alt frigorific pe care il aveti devine de neincredere. In cazul Indesit LR9 S1Q F X putem vorbi despre aducerea sa fara probleme oricand doriti si in orice bucatarie ar fi cazul.

Indesit LR9 S1Q F X

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, 368 l, Clasa A+, H 200 cm, Inox

Nu trebuie sa pierdem din vedere nici posibilitatea ca acest model Indesit LR9 S1Q F X sa fie exact ce trebuie daca aveti nevoie atat de un frigider incapator cat si de un congelator.

Despre Indesit LR9 S1Q F X

O combina Indesit LR9 S1Q F X potrivita

Citeste si despre Beko HM130520

Plecarea spre analiza alegerii acestui model poate fi de la partea de pret de achizitie pe care il are si poate fi vorba despre unul destul de accesibil ceea ce inseamna ca nu trebuie sa faceti sacrificii foarte mari pentru a va bucura de prezenta Indesit LR9 S1Q F X. Un alt element ce poate fi pus la categoria de cost privind alegerea si utilizarea acestui model poate fi partea de consum de energie electrica avand un nivel mediu anual de 321 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pozitionarea in aceasta clasa de eficienta trebuie privita si prin prisma cantitatii de alimente pe care o veti putea aseza si pastra in interior iar volumul net oferit de combina este unul de 368l ceea ce cu siguranta nu este putin. Din acest punct de vedere puteti sa aveti suficiente alimente proaspete dar si congelate si fara a fi nevoie sa apelati la un model side by side.

Impartirea volumul este facuta alocand frigiderului un volum net de 257l iar pentru congelator veti avea alocat un volum de 111l. Cu siguranta sunt si persoane care vor sa puna la pastrare ceva produse prin congelare si faptul ca veti avea un congelator putin mai generos poate ajuta in aceasta directie.

Citeste si despre Liebherr Premium CTNesf 3663

Privite separat insa ca si utilizare veti avea pentru partea de frigider 5 rafturi din sticla foarte rezistente si care pot sustine chiar si unele recipiente mai grele, veti mai avea un compartiment pentru fructe si legume dar si 3 rafturi pe usa frigiderului.

Partea de congelator se remarca prin cele 3 compartimente disponibile si prin capacitatea de congelare de 5kg in 24h. Nu trebuie sa pierdeti din vedere nici partea de instalare si asta prin dimensiunea de 200 cm in inaltime, 65.5 cm in adancime si 59.5 cm in latime.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica este un plus adus in orice bucatarie si cum pentru unii poate conta spatiul disponibil Indesit LR9 S1Q F X aduce si posibilitatea de alegere a directiei de deschidere a usilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply