Samsung RB31HSR2DWW

Toti avem un moment in care intram in bucatarie in cautarea anumitor alimente sau produse alimentare pe care sa le servim si pe care sa le folosim in satisfacerea unor pofte culinare. Pentru a putea face totusi acest lucru avem cu siguranta si de un frigorific in care sa putem pastra numeroase alimente si produse alimentare pe care sa le folosim iar Samsung RB31HSR2DWW va poate ajuta in aceasta directie.(cea mai buna oferta AICI)

Samsung RB31HSR2DWW

Despre Samsung RB31HSR2DWW

Putem sa privim alegerea acestui model si ca pe un mod prin care sa aveti loc suficient pentru toate alimentele voastre. In acelasi timp Samsung RB31HSR2DWW poate sa fie modelul cel mai bun si in cazul in care este vorba despre siguranta alimentara si de pastrarea acestora in cele mai bune conditii.

Samsung RB31HSR2DWW

Combina frigorifica Samsung RB31HSR2DWW, 306 l, NoFrost, Clasa +, H 185 cm, Alb

Indiferent de ce motiv ati avea sau indiferent de fanul carei bucatarii sunteti puteti sa va bazati fara nici un fel de probleme pe functionarea si utilizarea acestui model.

Despre Samsung RB31HSR2DWW

Incredere in Samsung RB31HSR2DWW

Citeste si despre Arctic O14+

Increderea intr-un model nou este cu siguranta potrivita si poate sa vina ca si un mare plus in ceea ce priveste alegerea acestui model Samsung RB31HSR2DWW. Putem sa vorbim despre o alegere fie ca trebuie schimbat un model vechi si poate unul mai neincapator dar si daca este vorba despre analiza caracteristicilor pe care le detine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Putem sa incepem cu ceea ce face din aceasta combina frigorifica un model potrivit, modern si fiabil iar asta prin faptul ca veti avea prezente unele tehnologii precum cea Compresor Inverter Digital sau All Around Cooling. Aceasta tehnologie nu are cum sa nu fie legata si de faptul ca este o combina frigorifica cu o functionare cu un sistem de racire de tip No Frost ceea ce inseamna si o flexibilitate in setarea conditiilor de pastrare dar si eliminarea straturilor de gheata de pe alimente.

Pentru a putea sa aveti toate aceste tehnologii putem sa avem si analiza pretului de achizitie a acestui model dar si partea de pozitionare in cadrul bucatariei pe care o aveti. Pozitionarea tine in primul rand de gabaritul pe care acest model il are si veti avea nevoie ca spatiul in care este asezat acest model sa masoare 185 cm in inaltime, 66.8 cm in adancime si 59.5 cm in latime.

Citeste si despre Arctic AND266+

In cazul altor modele partea de pozitionare era conditionata si de partea in care trebuie sa lasati loc pentru deschiderea usilor. Pentru acest model Samsung RB31HSR2DWW veti avea un plus pe care il da faptul ca veti avea un sistem de usi reversibile daca deschiderea spre dreapta nu va avantajeaza.

Interiorul si partea de functionare se mai poate lega de ceea ce inseamna volumul net total al fiecaruia dintre cele doua componente. Veti avea pentru frigider un volum net de 230l iar pentru congelator un volum net de 76l insa fiecare dintre compartimente vine cu propriile caracteristici si elemente si mai exact veti avea pentru frigider 4 rafturi si 4 suporturi pe usa acestuia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru congelator putem aprecia cele 3 compartimente, capacitatea de congelare de 12 kg in 24h insa pentru intreaga functionare a Samsung RB31HSR2DWW avem si eficienta energetica A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply