Samsung RB37J5215SS/EF

O combina frigorifica poate fi cu siguranta importanta pentru orice bucatarie in care se gateste si in care cantitatea de alimente este una importanta si mai mult decat atat este important modul de pastrare. Veti avea din acest punct de vedere si nevoia de a analiza ce pot oferii astfel de frigorifice putand ajunge si la un model Samsung RB37J5215SS/EF.(Doar acum la reducere)

Samsung RB37J5215SS/EF

Despre Samsung RB37J5215SS/EF

Pentru multi nu conteaza foarte mult ceea ce inseamna producatorul insa cred ca in situatia de fata putem discuta despre o siguranta si despre o garantie in plus. Putem sa vorbim in ceea ce priveste modelul Samsung RB37J5215SS/EF si despre ceva in plus din perspectiva designului elegant si special pe care il are.

Samsung RB37J5215SS/EF
Combina frigorifica Samsung RB37J5215SS/EF, 367 l, Clasa A++, No Frost, H 201 cm, Inox

Faptul ca va aduce un aer aparte in orice bucatarie sau incapere va fi pozitionata poate nu este suficient caz in care poate sa intervina partea de utilizare efectiva si de disponibilitate a unui volum de 367l.

Despre Samsung RB37J5215SS/EF

Un frigorific Samsung RB37J5215SS/EF de incredere

Citeste si despre Samsung RB37J5000SA/EF

Faptul ca am mentionat pozitionarea intr-o incapere poate fi legata de faptul ca Samsung RB37J5215SS/EF poate sa deserveasca si un sediu de firma si locul destinat servirii mesei din cadrul acestuia. Totusi reluam discutia cu privire la ce recomanda aceasta combina frigorifica prin prisma volumului ce se imparte spre un frigider de 269l si un congelator de 98l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Utilizarea fiecarui compartiment inseamna si utilizarea elementelor interioare specifice fiecaruia si veti avea in interiorul congelatorului un numar de 3 compartimente si o capacitate de inghet de 13 kg in 24h. Daca vorbim despre frigider insa veti avea 3 rafturi din sticla securizata ceea ce le face sa fie unele foarte rezistente, veti avea compartimentul pentru fructe si legume dar si 6 rafturi pe usa.

Pe usa frigiderului putem vedea si partea de afisaj LCD insa asta se leaga de partea de tehnologie si de functionare efectiva. Prin faptul ca este un model Samsung RB37J5215SS/EF prevazut cu o tehnologie de racire de tip No Frost veti avea posibilitatea de a seta ce temperatura doriti in fiecare compartiment in parte.

Citeste si despre Liebherr Confort CTPsI 2921

Aceeasi tehnologie ajuta si daca este vorba despre disparitia stratului de gheata de pe alimente sau daca vorbim despre prezenta sistemelor de dezghetare automata pentru fiecare compartiment in parte. Nu este de ignorat insa nici partea de tehnologie All Around Cooling sau functiile Super Congelare, super Racire, Debit multiplu sau poate sistemul de avertizare acustica pentru usa deschisa.

Modernitatea se poate extinde in cazul acestui model si spre partea de autonomie de pana la 18h fara curent sau la faptul ca pentru functionare nu veti avea ca si nivel de zgomot decat 38 dB. Pentru modernitatea consumului de resurse ceea ce veti putea utiliza este pozitionarea acestui model in clasa de eficeinta energetica A++ cu un consum mediu anual de 259 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu toate aceste elemente nu veti mai avea decat partea de pozitionare iar asta inseamna analiza caracteristicilor constructive ale acestui model Samsung RB37J5215SS/EF si anume faptul ca veti avea o inaltime de 201 cm, o latime de 59.5 cm , o adancime de 67.5 cm dar si un sistem de usi reversibile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply