Samsung RB41J7235SR/EF

In acest material discutam despre combina frigorifica Samsung RB41J7235SR/EF, o dovada clara de inovatie de la Samsung. Desi compania este specializata in productia de telefoane mobile, tablete si televizoare, iata ca de aceatsa data uimeste printr-o combina cu un design excelent, atribute premium si dotari impresionante. Dar sa o luam pas cu pas. (cea mai buna oferta AICI)

Samsung RB41J7235SR/EF

Despre Samsung RB41J7235SR/EF

Capacitatea acestui model de combina frigorifica este de 410 L. Este unul dintre cele mai generoase combine, fiind ideala pentru a stoca provizii intregi de alimente: de la carnea care necesita o temperatura joasa, pana la fructele si legumele care au nevoie de un control precis al nivelului de umiditate, astfel incat sa nu se usuce si nici sa nu-si piarda din proprietati. Totodata, combina vine cu proprietati care duc pastrarea alimentelor vreme mai indelungata.

Samsung RB41J7235SR/EF

Combina frigorifica Samsung RB41J7235SR/EF, 410 l, NoFrost, Clasa A++, H 201 cm, Inox

Daca in frigiderele obisnuite ele rezista doar cateva zile, combina Samsung RB41J7235SR/EF le permite sa stea in frigider pana la doua saptamani. Si asta in conditiile in care usa frigiderului sau a congelatorului este mai mereu deschisa. Designul produsului este unul care mizeaza pe eleganta, combina avand culoare gri inox. Inaltimea sa este de 201 cm.

Despre Samsung RB41J7235SR/EF

Combina frigorifica Samsung RB41J7235SR/EF – un produs intleigent si impresionant din gama Samsung

Citeste si despre Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

Aceasta combina nu doar ca da dovada de stil, dar si de atribute bune. Astfel, ea vine cu o clasa de eficienta energetica foarta buna, respectiv A++. Aceasta inseamna o deosebit economisire implementata de producatorii care stiu ca o combina se numara printre acele aparate care nu sunt aproape niciodata deconectate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul de functionare este probabil unul la care va ganditi deja si anume No Frost. Acesta inseamna o optimizare perfecta a temperaturile, astfel incat ele sa nu fie sub nicio forma influentate de aerul care patrunde din exterior. De asemeena, sistemul raceste rapid si bine alimentele, fara a depune acel strat de gheata deranjant.

Avand in vedere necesitata utilizatorului modern de a depozita cat mai multe alimenter, Samsung a inclus in aceasta combina mai mult spatiu de stocare decat intr-un frigider obisnuit. Astfel, desi dimensiunile sunt asemanatoare cu cele ale frigiderelor obisnuite, spatiul de stocare din interior este mai mare. Totul se datoreaza atributului SpaceMax Technology™ care a fost creat special pentru a permite cresterea volumului interior. Si totul fara a compromite consul energetic. Combina ramane la fel de eficienta din acest punct de vedere.

Citeste si despre Gorenje NRK6191TX

Dincolo de asta, ne place si recomandam aceasta combina deoarece ea raceste in mod egal alimentele. Totul tine de sistemul All-around, care are in dotare orificii mutiple. Acestea se regasesc la nivelul fiecarui raft si determina o temperatura ideala pentru a mentine prospetimea.

Exista o zona speciala pentru carne si peste. Aceasta se numeste Fresh Zone si reprezinta un sertar inteligent care poate fi accesat oricand de catre utilizatori. El determina mediul ideal, uneori ajungand la temperaturi mult mai joase decat restul compartimentelor. De asemenea, congelatorul acestei combine este perfect deschis, pentru a permite o buna vizualizare a alimentelor din interior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model este bine stabilit, in raport cu dotarile de care el da dovada. Este vorba, pana la urma de o combina premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply