Star-Light CLFV-336A+

Combina frigorifica este un aparat electrocasnic de care are nevoie oricine pentru a depozita alimentele. Este important ca acesta sa aiba caracteristicile potrivite si o clasa de eficienta energetica cat mai performanta pentru a nu consuma mult. Tinand cont de aceste aspecte va putem recomanda un exemplar, acesta fiind Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+. (Doar acum la reducere)

Star-Light CLFV-336A+

Despre Star-Light CLFV-336A+

Acest exemplar este de culoare alba. Latimea acesteia este de�59.5 cm. Adancimea acesteia este de�65 cm. Ca inaltime pe care o are acest produs trebuie spus ca este de�186 cm.�

Star-Light CLFV-336A+
Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+, Clasa A+, Low Frost, 336 l, H 186 cm, Alb

Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+ are o usa care se deschide spre partea dreapta. De asemenea, clasa de eficienta energetica a acesteia este A+, despre care trebuie spus ca va avea un consum de curent electric redus.�

Despre Star-Light CLFV-336A+

Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+ – informatii tehnice despre acest exemplar

Citeste si despre Indesit OS 1A 200 H

In primul rand, un aspect important de stiut despre aceasta combina frigorifica este referitor la nivelul de zgomot, iar cel pe care il are acest model este de 41 dB.�Volumul net total al sau este de 336 l, ceea ce inseamna ca acesta are un interior destul de incapator. Mai mult, tot referitor la volum, cel vrut total trebuie spus ca este de 348 l. Accesoriile incluse ale acestei combine frigorifice sunt suportul pentru oua, precum si tava pentru gheata. In dotarea sa are un compresor, iar consumul anual de energie al sau este de�306 kWh.�

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In al doilea rand, Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+ are un frigider cu un volum net de 230 l. Rafturile frigiderului sunt in numar de 3, acestea fiind potrivite pentru a aseza alimentele. Si cele de pe usi sunt tot 3, aici putand aseza alimentele pe care vreti sa le aveti la indemana. Despre sistemul de dezghetare al frigiderului trebuie precizat faptul ca este unul de tip automat, astfel ca, acesta nu va va da batai de cap.

Rafturile acestuia sunt realizate din sticla. De asemenea, este important de spus faptul ca aparatul mai are si un congelator cu un volum de 106 l. Acesta este destul de bun pentru a putea depozita o capacitate destul de mare de alimente. Acest aparat electrocasnic are 3 compartimente care sunt organizatr astfel incat sa puteti depozita alimentele cat mai bine.

Citeste si despre Beko GN162320X

In plus, sistemul de dezghetare automat este important pentru ca procesul sa fie unul cat mai usor de realizat. Mai mult, acesta are si o capacitate de inghet de 4.5 kg/24 h. O functie importanta pe care o are acest exemplar este�Sistem Low Frost, o functie ce constituie un beneficiu pentru orice utilizator.

Ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, aceasta combina frigorifica are�tehnologia LOW Frost, aceasta fiind cea care nu va produce gheata, va consuma putina energie, iar aparatul se va intretine usor.�Compartimentele pe care le are acesta se folosesc usor, fiind si flexibile, astfel incat sa puteti depozita usor o cantitate mare de alimente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+ este un model modern, de calitate si reprezinta o investitie pe termen lung. Despre pretul pe care il are acesta trebuie mentionat faptul ca este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply