Star-Light CNFV-318SA

Pentru o bucatarie completa trebuie sa aveti parte de unele elemente care sa va ajute si pe care sa va bazati iar aceasta parte tine cu siguranta si de cat de multa grija acordati alimentatiei voastre si ca aceasta sa fie una echilibrata. Pentru a putea sa gatiti sau sa mancati cam orice doriti cu siguranta trebuie sa aveti prin preajma si un produs frigorific precum Star-Light CNFV-318SA unde sa asezati tot ceea ce gatiti.(cea mai buna oferta AICI)

Star-Light CNFV-318SA

Despre Star-Light CNFV-318SA

Nu tot timpul aveti posibilitatea de a gati utilizand alimente sau produse proaspete iar asta este cu siguranta un element care conteaza cand vorbim despre alegerea unui frigorific. Este important ca sa aveti posibilitatea de a pastra prospetimea lor dar poate fi vorba si despre partea de conservare a unor alimente cu Star-Light CNFV-318SA.

Star-Light CNFV-318SA

Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA , 318 l, No Frost, Clasa A+, H 185.5 cm, Gri

Fiind vorba despre o combina frigorifica veti putea sa aveti la dispozitia voastra atat produse proaspete cat si unele congelate iar asta poate sa conteze cu siguranta foarte mult cand aveti poate pofta de un anumit preparat.

Despre Star-Light CNFV-318SA

Un model Star-Light CNFV-318SA adus in bucatarie

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Partea de prezenta si de utilizare a acestei combine frigorifice poate sa fie legata si de ceea ce inseamna aducerea unui suflu nou in bucatarie si in activitatea voastra culinara. Pentru mai multe detalii privind aducerea propriu-zisa vom avea de analizat caracteristici precum cea a pretului care nu este unul foarte ridicat dar si partea de gabarit al Star-Light CNFV-318SA.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pozitionarea prin prisma dimensiunii inseamna sa aveti un loc cu o inaltime minima de 185.5 cm, latime de cel putin 59.5 cm iar adancimea sa fie de 63.3 cm insa din aceasta perspectiva veti avea si alte elemente avantajoase. Daca la alte modele pozitionarea si operarea usilor era ceva strict pentru acest model veti avea beneficiu de a avea un sistem de usi reversibile.

Gabaritul poate fi o caracteristica importanta si din perspectiva de a ne oferii informatii despre interiorul acestui model si despre cat de multe alimente poate stoca. Pentru partea de elemente sau produse proaspete si care de regula stau in frigider veti avea un volum net de 231l in timp ce pentru congelator este vorba despre un volum net de 87l.

Citeste si despre Gorenje RK6191AW

Spatiul de stocare este cu siguranta unul suficient cam pentru orice familie iar daca este vorba despre partea de stabilire a conditiilor de pastrare atunci veti avea de luat in calcul tehnologii precum Eco Breeze, Eco Led, ECO Dual balance, Eco Fresh sau Multi Frost Zone. Aceste tehnologii si prezenta unui sistem de racire de tip No Frost va poate ajuta sa aveti un control eficient asupra functionarii si veti avea si un afisaj LCD pentru asta.

La interiorul acestui model Star-Light CNFV-318SA trebuie sa apreciati si ceea ce inseamna cele 4 rafturi din sticla aflate in interiorul frigiderului, cele 5 rafturi de pe usa acestuia sau compartimentul pentru fructe si legume. In interiorul congelatorului veti avea 3 compartimente dar veti avea si o capacitate de congelare de pana la 4.2 kg in 24h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru intreaga functionare a Star-Light CNFV-318SA si pentru pozitionarea sa in clasa celor moderne veti avea si eficienta energetica specifica clasei A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply