Whirlpool WHM3911

Daca sunteti interesati de realizarea unei achizitii inteligente pentru buna pastrare a alimentelor si racirea corespunzatoare a acestora, atunci nu mai pierdeti vremea inutil si alegeti o lada frigorifica precum Whirlpool WHM3911, un produs deosebit din punct de vedere al dotarilor. (vezi disponibilitatea)

Whirlpool WHM3911

Despre Whirlpool WHM3911

Acest model de lada este speciala, deoarece vine cu dimensiuni bune precum 140,5 cm x 91,6 cmx 69,8 cm. Greutatea sa este una medie, nefiind un produs tocmai greu de transportat: 46,4 kg.

Whirlpool WHM3911

Lada frigorifica Whirlpool WHM3911, 390 l, Clasa A+, Alb

Dincolo de dimensiunile bune, vorbim si de o clasa climatica bine stabilita si des intalnita: SN-T. Insa, asta nu este tot. Lista de detalii bune privind modelul continua. Vedeti mai jos la ce ne referim.

Despre Whirlpool WHM3911

Lada frigorifica Whirlpool WHM3911 – o lada de la un producator de renume

Citeste si despre Gorenje FH331Wl

Desi lada are un tip de decongelare manuala, ea reprezinta un ajutor de nadejde pentru toti cei interesati sa pastreze in cele mai bune conditii alimente din categoria carne si peste, fructe si/ sau legume si lista poate continua. Si desi ideea de decongelare manuala nu suna foarte atractiv, va precizam faptul ca ea se realizeaza usor si destul de rar. Asadar, nu este o activitate prea solicitanta sau frecventa care l-ar putea scoate din minti pe utilizator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Un alt detaliu care trebuie cunoscut neaparat despre lada frigorifica Whirlpool WHM3911 este faptul ca ea are o capacitate de congelare de 20 de kg/ 24 h. Aceasta este considerata nici prea mare, dar nici prea mica. Am putea spune ca este suficienta, nu doar pentru familiile obisnuite, ci si pentru cei care detin cafenele sau restaurante si doresc sa suplimenteze spatiul de pastrare a alimentelor. In cele mai multe cazuri frigiderele, fie ele si modele side by side, nu sunt tocmai suficiente, mai ales pentru cei chibzuiti, care aleg sa faca provizii de alimente pe termen lung.

In cazul acestui model de lada, vorbim de un volum net bun de 390 L. Este, asadar, o lada compacta din punct de vedere al dimensiunilor, dar destul de incapatoare. Fiind un produs de brand, lada este si rezistenta, reprezentand o investitie buna. Ea are o autonomie fara curent de 45 de ore, ceea ce reprezinta un numar impresionant, comparativ cu alte modele asemanatoare.

Citeste si despre Hansa FD207.4

Dintre functiile modelului prezentat face parte si cea care include un termostat reglabil. Astfel, daca se urmareste setarea unei anumite temperaturi, acest lucru se poate realiza fara probleme. Functia de supercongelare, o dotare clasica a lazilor de acest gen este si ea prezenta. Iluminarea interioara aproape ca nici nu mai trebuie mentionata deoarece ea este un lucru firesc.

Clasa de eficienta energatica a produsului este A+. Consumul anual ajunge astfel la 319 kwh. Nu este un consum modest, dar nici mare. La fel este si nivelul de zgomot care ajunge la 42 db. Ca sa fie cu adevarat silentioasa, aceasta trebuia sa se opreasca undeva la 40 db.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, putem spune ca acesta este ok stabilit. Este un pret mediu, care vizeaza promisiunile bune pe care le face un asfel de produs. Asadar, acesta nu trebuie sa surprinde utilizatorul, deoarece se inscrie in tipare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply