Zanussi ZFC51400WA

Atunci cand frigiderul sau lada frigorifica se dovedesc neincapatoare, este clar un indiciu pentru achizitionarea unei lazi frigorifice, adica un dispozitiv care trebuie sa-si faca treaba excelent si sa multumeasca utilizatorul. Intr-adevar, un astfel de produs nu este tocmai ieftin, insa, daca se alege un model potrivit, precum Zanussi ZFC51400WA, atunci investitia va fi una care merita fiecare banut. (vezi reducerile de AZI)

Zanussi ZFC51400WA

Despre Zanussi ZFC51400WA

Zanussi ZFC51400WA este genul de produs care vine cu o forma clasica: aceea de cufar/ lada cocheta, de culoare alb. Ea are dimensiuni potrivite, deoarece producatorii nu au vrut sa o transforme intr-o povara pentru cei care fac o astfel de investitie, atunci cand vine vorba de spatiu. Si apropo de acest lucru, desi dimensiunile incadreaza produsul in gama celor compacte, capacitatea este mare: 495 L. De regula, alte lazi se opresc undeva de la 200 si un pic de L.

Zanussi ZFC51400WA

Lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA, 495 l, Clasa A+, Alb

Tocmai de aceea, acest model din gama Zanussi este situat in categoria celor care sunt adoptate si in cadrul afacerilor de tip restaurant, magazin sau cafenele, deoarece unele produse precum fructele congelate, legumele, carnea sau pestele au nevoie de spatiu special pentru depozitare. Iar pastrarea lor in bune conditii este un lucru impus prin lege.

Despre Zanussi ZFC51400WA

Lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA – prezentare

Citeste si despre Arctic ANFB276+

Zanussi ZFC51400WA este o lada destul de economica. Acest lucru este argumentat prin faptul ca ea face parte din clasa A+. Mai mult, ea este dotata cu un paravan anti condensare care face posibila instalarea lazii oriunde.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

In ceea ce priveste folosirea sa, nimic nu este mai simplu. Deschiderea se realizeaza fara a fi necesar vreun efort fizic. Totul se datoreaza unei supape care are rol de anularea a vidului in interiorul lazii. Astfel, pana si pentru cei mici deschidere produsului va fi floare la ureche.

Capacitatea de inghet a acestui model, un detaliu important pentru utilizator, este de 20 kg. Iar pentru o optimizarea a modului de aranjare a alimentelor in interiorul lazii, produsul a fost dotat cu trei cosuri. Acestea au facut posibila asezarea mai multor tipuri de alimente: de la carne si peste, pana la fructe si legume.

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Lada Zanussi ZFC51400WA este destul de zgomotoasa, iar acest lucru poate fi considerat un dezavantaj. Mai precis, vorbim de 47 de dB, ceea ce este mai mult decat media. Iar cand spunem medie, ne referim la 40-42 de dB. Lada este insa un produs inteligent care avertizeaza sonor utilizatorul daca temperatura din interiorul sau nu este cea optima.

Vorbeam anterior de dimensiunile produsului. Drept urmare, pentru a va convinge ca forma este compacta, trebuie sa le mentionam. Avem 160 cm latime, 86,8 cm inaltime si 66,5 cm adancime. Ba mai mult, din punct de vedere al dimensiunilor, putem considera ca aceasta lada este genul de produs care se inscrie in tipare. Lungimea cablului de alimentare a acestui produs este de 1,6 m, ceea ce sporeste eficienta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un alt detaliu care trebuie precizat, este faptul ca pretul este mare. Insa, acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere calitatea producatorului, atributele lazii, precum si faptul ca ea se aseamana cu restul produselor. Asadar, putem concluziona ca pretul nu este exagerat, ci, din nou, se inscrie in tipare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply