Arctic AK54240S+

Combina frigorifica Arctic AK54240S+ este cam tot ce ar avea nevoie un utilizator obisnuit, de la o combina: o clasa de eficienta enegetica buna, dimensiuni potrivite, aspect placut, functii inovatoare din toate punctele de vedere. (oferta de AZI aici)

Arctic AK54240S+

Despre Arctic AK54240S+

Dimensiunile combinei frigorifice Artic sunt destul de reduse. Chiar surprinzator de reduse avand in vedere faptul ca este vorba de o combina si nu de un frigider obisnuit. Pana la urma, dimensiunile sunt asemanatoare cu ale unui frigider, insa modelul ramane unul potrivit pentru utilizatorii care intentioneaza sa aseze combina intr-o familie cu 3-4 membrii.

Arctic AK54240S+

Combina frigorifica Arctic AK54240S+, 229 l, Clasa A+, H 152.5 cm, Argintiu

Cand vine vorba de volum, acesta este de 229 L. Si pentru ca tot am mentionat anterior dimensiunile, va spunem ca intaltimea este de 152, 5 cm. Culoarea este cea a modernismului si inovatiei, respectiv gri inchis. Sistemul anti-amprenta nu este mentionat prin dotarile produsului, desi ar fi prins foarte bine utilizatorilor moderni. Autonomia fara curent, un alt detaliu important cand vine vorba de combine, este de 16 ore.

Despre Arctic AK54240S+

Combina frigorifica Arctic AK54240S+ – moderna si inovatoare

Citeste si despre Sharp SJXP680GSL

Aceasta combina frigorifica este dovada faptului ca organizarea poate fi simpla. Ea vine cu rafturi ajustabile, care ofera versatilitate si libertate utilizatorului. Ca sa nu mai vorbim de compartimentele special concepute pentru alimente precum fructele si legumele. Acestea sunt ideale pentru pastrat aceste alimente, fiind capabile sa seteze corespunzator temperatura si nivelul de umiditate. Daca nu ar exista aceste conditii speciale, atunci am putea vorbi de fructe si legume vestejite.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mai mult decat atat, combina include clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna o importanta economisire pentru utilizator. Iar acest lucru se cunoaste chiar de la primele utilizari. Iar pentru a va convinge si mai bine de acest lucru, va spunem ca aceasta combina vine cu sistemul No Frost, un sistem inovativ care duce atat la salvarea de energie, cat si la combaterea mirosurilor si a bacteriilor. Desigur, cand spunem combina frigorifica Arctic AK54240S+, spunem cu siguranta un produs Full No Frost a carui preocuparea este pastrarea aromei alimentelor.

Pentru racirea rapida a alimentelor, asa cum sunt fructele de padure sau pentru prepararea cuburilor de gheata, se face apel la Fast Freeze Zine. Este vorba, mai exact, de un compartiment in interiorul congelatorului care se ocupa rapid de acest lucru, micsorand timpul de asteptare.

Citeste si despre Gorenje FH331Wl

Ait Flow Dual Tech este un alt atribut de renume si are rolul de a face aerul sa circule in toate directiile. Acest lucru determina mentinerea prospetimii alimentelor, fara ca mirosurile sa se ameste intr-un mod deranjant.

Tot pentru confortul utilizatorului, aceasta combina include EcoLed, o dotare ce determina o lumina mai puternica, fara a degaja caldura. Practic, datorita acesteia rezulta un consum de 7 ori mai mic decat in cazul sistemelor traditionale. Si toate compartimentele sunt perfect luminate. Mai mult decat atat, combina include si un termostat ajustabil ce permite o setare corespunzatoare a temperaturii in interior. In functie de alimente se determina temperatura.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul care a fost stabilit pentru acest model este unul bine gandit, care nu are rolul de a saraci utilizatorul, ci de a-i oferi un produs care sa-i permita indeplinirea altor nevoi ce includ achizitii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply