Arctic AK54305MT+

Multe persoane se orienteaza atunci cand isi aleg electrocasnicele pe care le folosesc sau pe care le achizitioneaza functie de bugetul pe care il au si abia apoi functie de caracteristicile pe care acestea le prezinta. Daca vorbim despre alegerea unui model Arctic AK54305MT+ putem sa vorbim cu siguranta si despre posibilitatea de avea atat o partea de functionare avantajoasa cat si de partea de a face economie la bugetul familiei.(Doar acum la reducere)

Arctic AK54305MT+

Despre Arctic AK54305MT+

Despre a opta pentru un astfel de model Arctic AK54305MT+ putem vorbi insa si daca vreti sa aduceti o pata de eleganta si de culoare in bucataria voastra iar nuanta argintie este una ce ofera astfel de caracteristici.

Arctic AK54305MT+

Combina frigorifica Arctic AK54305MT+, 291 l, Clasa A+, H 181.2 cm, Argintiu

Fiind vorba si despre faptul ca veti avea o combina frigorifica atunci cu atat mai mult veti putea considera un raport foarte bun intre pretul de achizitie si ceea ce veti primi ca si caracteristici.

Despre Arctic AK54305MT+

Un model Arctic AK54305MT+ bun in totalitate

Citeste si despre LG GSX961NSAZ

Am stabilit ca pretul de achizitie este unul avantajos insa putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna caracteristicile pe care Arctic AK54305MT+ le ofera in schimbul pretului de achizitie. Putem sa discutam despre partea de volum pentru a stoca toate alimentele sau produsele pe care le doriti si asta fara nici un fel de efort si fara griji.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Cu siguranta faptul ca este o combina frigorifica inseamna ca veti putea folosi mai mult spatiu decat in cazul unui frigider cu doua usi si este vorba despre o valoare exacta de 291l. Acest volum se alcatuieste din cel de 87l pe care il are congelatorul si care se compune din 3 compartimente si care va mai pune la dispozitie si o capacitate de congelare de pana la 4kg in 24h.

Ceea ce va ofera frigiderul acestui model Arctic AK54305MT+ este o parte legata de un volum de 204l si care se poate utiliza prin intermediul unuia dintre cele 3 rafturi din sticla. Pe langa rafturi insa veti avea si partea de compartiment pentru fructe si legume, un suport pentru oua dar si 4 rafturi care sunt situate pe usa frigiderului.

Citeste si despre Zanussi ZFC51400WA

Nu totul se rezuma la partea de cat spatiu are la interior un frigorific ci mai pot conta si elemente precum termostatul ajustabil, partea de safety glass sau poate faptul ca veti avea si o functie de iluminare interioara. De interior sau de cat spatiu va ofera combina mai putem lega si ceea ce inseamna gabaritul acestui model si mai exact faptul ca masoara 181.2 cm in inaltime, 60 cm in adancime sau 54 cm in latime. La dimensiune putem adauga pentru instalare si faptul ca sistemul de usi este unul reversibil.

De cum este construit acest model se mai leaga si ceea ce inseamna partea de siguranta in utilizare si daca sunteti plecati mai mult timp de acasa si asta pentru ca dispune de o autonomie de pana la 16h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Curentul poate fi exact ceea ce intereseaza pe unele persoane si asta ii poate duce spre analiza pozitionarii Arctic AK54305MT+ in clasa de eficienta energetica A+ si asta datorita unui consum mediu anual de energie de 267 kWh.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply