Bosch KGE36VW4A

Un model potrivit de combina frigorifica poate fi greu de gasit insa putem sa vorbim despre cautarea acelor modele care sa se plieze foarte bine pe langa nevoile unor persoane diferite sau diferiti utilizatori. Avem si posibilitatea de a ne orienta spre unele modele mai speciale si unele modele profesionale precum este si Bosch KGE36VW4A.(vezi oferta de AZI)

Bosch KGE36VW4A

Despre Bosch KGE36VW4A

Combina frigorifica este un electrocasnic destul de des intalnit dar poate fi vorba si despre cautarea unui model care sa va ajute sa va inlocuiasca unele modele mai vechi sau unele mai ineficiente. Bosch KGE36VW4A poate fi exact ce va trebuie in prima faza prin partea legata de spatiul pe care il are de oferit. Modul in care se leaga spatiul de care dispune combina frigorifica de aspect tine de gabaritul pe care il are acest model.

Bosch KGE36VW4A

Combina frigorifica Bosch KGE36VW4A , 302 L , Low Frost , VitaFresh, Clasa A+++ , H 186 cm, Alb

Gabaritul inseamna dimensiunea si pentru inaltime veti avea 186 cm, pentru latime veti avea 60 cm iar pentru partea de adancime veti avea 65 cm. Pozitionarea nu tine doar de aspect, de nuanta alba sau de dimensiune ci si de partea de spatiu necesar pentru deschiderea usilor celor doua compartimente. Spre deosebire de multe alte modele veti avea beneficiul de a alege directia de deschidere a usilor si asta prin prisma faptului ca sistemul este unul reversibil.

Despre Bosch KGE36VW4A

Functii

Citeste si despre Daewoo RN-307RDQM

Caracteristicile functionale pot sa inceapa tot de la partea de aspect a acestui model si asta prin utilizarea efectiva a celor doua compartimente. In privinta frigiderului putem sa vorbim despre volumul net de 214l si care este cu siguranta unul suficient pentru numeroase produse sau alimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Utilizarea intregului volum se leaga si de alte elemente care sunt prezente in interior si poate fi vorba despre compartimentul pentru fructe si legume, de cele 4 rafturi din sticla securizata si care pot fi asezate functie de nevoi sau poate de cele 3 rafturi de pe usa sa.

In partea de jos a congelatorului ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 3 compartimente, capacitatea de congelare de 14kg in 24h sau poate volumul total de 88l.

Citeste si despre Electrolux EN3453MOX

In toata functionarea si utilizarea acestui model insa putem avea ca si elemente semnificative si partea de tehnologie sau sistem de racire de tip Low Frost. Acesta va conta cu siguranta foarte mult si daca este sa vorbim despre eficienta sau prietenia dintre Bosch KGE36VW4A si partea liniste a locuintei prin nivelul de zgomot de doar 38dB pe care il produce in timpul functionarii. Prietenie poate fi si daca vorbim despre situatiile in care plecati mai mult timp de acasa iar aici va conta foarte mult autonomia de pana la 35h fara curent.

Fiecare trebuie sa decida cu privire la ce model se pliaza cel mai bine pe langa nevoile lor si asta fie ca trebuie sa fie unul foarte incapator sau foarte silentios.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru Bosch KGE36VW4A va poate ajuta atat partea de denumire pe care o are si istoria din spatele caracteristicilor sau performantelor oferite dar si partea de consum foarte redus de energie electrica de 161 kWh ce pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply