Bosch KGN39XL35

In acest material va prezentam o combina moderna din gama Bosch. Stiti probabil, ca astfel de produse sunt recunoscute pentru rezultatele bune pe care le ofera,indiferent ca este vorba dispozitive frigorifice sau alte tipuri. Drept urmare, va recomandam sa aveti incredere in combina frigorifica Bosch KGN39XL35, cea pe care o sa v-o prezentam si noi, in acest material. (oferta de AZI aici)

Bosch KGN39XL35

Despre Bosch KGN39XL35

Din punct de vedere al aspectului, am putea spune ca aceasta combina este disproportionala. Ea are partea de sus mai mare, aceasta fiind reprezentata de frigider si partea de jos ceva mai mica, aceasta fiind reprezentata de congelator. Insa, modelul este simplu si arata bine. Predomina in cazul sau liniile drepte. Culoarea este cea folosita adesea in cazul produselor moderne si inovative, respectiv gri inox.

Bosch KGN39XL35

Combina frigorifica Bosch KGN39XL35, 366 l, No Frost, Clasa A++, H 203, Inox

Iluminarea acestei combine se realizeaza pe baza de LED. Acesta ajuta la o mai buna identificare a produselor, respectiv alimentelor, in interiorul frigiderului. Iluminarea este uniforma si consuma mai putin decat alte sisteme. Scopul producatorilor este de a nu crea un produs orbitor si deranjant. Si putem spune ca ei si-au atins scopul.

Despre Bosch KGN39XL35

Combina frigorifica Bosch KGN39XL35 – da, Bosch se tine de promisiuni si ofera rezultate bune

Citeste si despre Liebherr Confort CTP2921

SuperFreezing este o dotare care pe noi ne-a impresionat, datorita faptului ca ea ofera protectie alimentelor precongelate, ajutand la mentinerea lor in bune conditii. Prin atributul SuperCooling, chiar si alimentele introduse de curand in frigider sunt racite rapid. Si nu conteaza daca este vorba de carne, fructe sau legume. Combina isi face treaba excelent, ceea ce ne-a facut si pe noi sa v-o recomandam cu incredere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Iar in cazul in care nu v-ati dat seama deja, aceasta combina functioneaza pe baza sistemului No Frost. Ea raceste produsule asezata in interiorul sau, fara a forma un strat de gheata. In plus, combina tine la distanta atat mirosurile neplacute, cat si microbii sau bacteriile.

Eficienta energetica, o alta preocupare a utilizatorului, este buna in cazul acestui produs. Mai precis, vorbim de clasa A++. Acest lucru va ajuta sa va faceti o parere referitoare la faptul ca modelul prezentat este superior altor combine din clasa A+ sau simplu A. Acestea din urma consuma cu pana la 25% mai mult. Asa ca mare atentie ce produse adaugati in cosul de cumparaturi, mai ales daca economisirea este un aspect important pentru voi.

Citeste si despre Arctic O40+

Sistemul MultiAirFlow este cel care se ocupa bine de distribuirea uniforma a aerului in interiorul combinei, astfel incat sa nu apara acele fluctuatii de temperatura, chiar daca usa combinei este deschis des.

Bacteriile sunt tinute la distanta cu ajutorul sistemului inovativ AirFreshFilter. Estevorba de o tehnologie cu rol de filtrare al aerului, iar substantele neplacute din alimente nu mai sunt lasate sa degaje miros. Asa ca nu trebuie sa va asteptati sa mai gasiti alimente stricate in interiorul combinei, daca acestea au fost achizitionate de curand. In plus, nu trebuie sa uitati ca aceasta combina se ocupa de mentinerea valorii nutritive mai mult timp decat altele de acelasi fel.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul nu este mare, ci este pe masura dotarilor inteligente. Investitia merita efortul facut de utilizatori.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply