Candy CVBNM 6182XP/S

Daca aveti in gand sa cumparati o combina frigorifica si nu stiti ce alegere sa faceti, avem pentru voi o sugestie care va oferi rezultate cat se poate de bune din acest punct de vedere, referitor la pastrarea alimentelor. Aceasta este Combina frigorifica Candy CVBNM 6182XP/S.(Doar acum la reducere)

Candy CVBNM 6182XP/S

Despre Candy CVBNM 6182XP/S

Referitor la culoarea pe care o are acesta trebuie specificat faptul ca este inoxul. Acesta are o latime de 59.5 cm si o adancime de 63 cm. Ca inaltime, acesta masoara 186 cm. Greutatea acestuia este de 61 kg.

Candy CVBNM 6182XP/S
Combina frigorifica Candy CVBNM 6182XP/S, 295 l, Clasa A+, Total No Frost, H 180 cm, Inox

Combina frigorifica Candy CVBNM 6182XP/S are o deschidere spre partea dreapta. Atat pentru frigider, cat si pentru congelator, acest model include sistemul de racire de tip No Frost, un sistem modern. Acest model prezinta clasa energetica A+, o clasa destul de buna, astfel incat consumul de curent electic sa nu fie unul crescut.

Despre Candy CVBNM 6182XP/S

Combina frigorifica Candy CVBNM 6182XP/S – despre datele tehnice

Citeste si despre Arctic AK60320NFE+

Despre acest dispozitiv mai trebuie mentionat si faptul ca va emite un nivel de zgomot de 40 db, acesta nefiind unul prea crescut. Despre volumul net total pe care il are acesta trebuie mentionat ca este 291 l. Acest exemplar include un compartiment pentru legume & fructe unde vor fi pastrate mai in siguranta, cu o temperatura potrivita.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De precizat despre aceasta combina frigorifica este faptul ca include si un sistem de tip Full No Frost, despre care trebuie spus ca va avea o important cat se poate de buna pentru ca alimentele sa fie pastrate cat mai bine. De asemenea, referitor la autonomia pe care o are acesta trebuie spus ca este de 21 h, acesta fiind unul destul de bun.

Pe de alta parte, necesar de precizat este faptul ca aceasta combina frigorifica are si un frigider cu un volum de 219 l. Acest volum este unul de bun, astfel incat dumneavoastra sa va puteti depozita alimentele fara problema spatiului. Organizarea interiorului include 3 rafturi unde alimentele se pastreaza fara probleme. Cele de pe usi sunt in numar de 5, acestea fiind utile pentru ca tu sa poti depozita alimente pe care sa le ai la indemana.

Citeste si despre Neff KI5872F30

Despre sistemul de dezghetare pe care il are acest model trebuie spus ca este de tip automat. Rafturile sale sunt realizate din sticla si plastic. Despre congelatorul pe care il are aceasta combina frigorifica putem spune ca este unul destul de incapator avand in vedere faptul ca are un volum de 76 l.

Numarul compartimentelor frigiderului este de 4, unde veti putea pastra carnea sau alte tipuri de alimente. Sistemul de dezghetare al acestuia este de tip automat, acesta lucru fiind un plus. Functia de iluminare de tip LED ajuta la o mai buna vizibilitate in interiorul acestuia. De specificat este faptul ca avand o autonomie fara curent de 21 h, alimentele depozitate nu se vor strica. Astfel ca, nu va veti mai face griji din acest punct de vedere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Candy CVBNM 6182XP/S este un aparat incapator, care nu consuma mult curent electric si dispune de performante destul de bune. Acesta este indicat pentru o familie, pretul sau fiin destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply