Daewoo MFRS-T30H3

Functie de bucataria fiecaruia sau de cat de mult se gateste in aceasta isi fac loc si anumite electrocasnice pe care sa le utilizati dupa bunul plac sau poate functie de nevoi.(vezi oferta de AZI)

Daewoo MFRS-T30H3

Despre Daewoo MFRS-T30H3

In cadrul acelor locuinte sau bucatarii foarte generoase ca si suprafata si de ce nu in cadrul celor in care gatitul presupune o cantitate foarte generoasa de alimente un frigorific precum Daewoo MFRS-T30H3 isi poate face simtita prezenta.

Daewoo MFRS-T30H3

Side by side Daewoo MFRS-T30H3, 780 l, Clasa A+, No Frost, H 179 cm, White

Alegerea unui model side by side poate fi facuta de catre persoanele pentru care o combina frigorifica este mult prea mica iar ceva mai mare decat un astfel de model Daewoo MFRS-T30H3 poate fi doar o camera frigorifica.

Despre Daewoo MFRS-T30H3

Generozitate pe toate planurile

Citeste si despre Liebherr Premium KBgw 3864

Alegerea unui side by side poate fi conditionata de ceea ce acestea au de oferit si poate fi vorba despre alegerea unuia mai generos ca si spatiu de pastrare a alimentelor sau poate a unuia mai generos in ceea ce tine de stabilirea conditiilor de pastrare. In orice directie am merge Daewoo MFRS-T30H3 poate fi privit ca un model care incearca sa imbine din toate cate putin astfel incat utilizatorii sau posibiliii utilizatori sa aiba confortul necesar.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Aspectul poate fi o prima caracteristica la care Daewoo MFRS-T30H3 se prezinta foarte bine si asta de si culoarea alba este una relative clasica. Veti avea un model side by side ce vine cu 3 usi si asta va ofera posibilitatea de alege strict ce compartiment doriti sau sa folositi doar anumite produse. Tot ca si aspect veti avea si sistemul sau functia de Homebar, dozatorul de apa dar si panoul de control de tip touchscreen ceea ce ne face sa discutam cu siguranta despre un model mult mai performant decat altele.

Revenind la structura pe care frigorificul o are veti avea in partea stanga congelatorul cu 3 rafturi si 3 compartimente iar in partea dreapta frigiderul structurat cu usa de jos pentru partea de compartimente de fructe si legume iar cea de sus pentru cele 3 rafturi din sticla. In ceea ce priveste usile acestui model Daewoo MFRS-T30H3 veti avea pentru congelator 5 rafturi, pentru usa de sus a frigiderului 4 rafturi iar pentru cea de jos doua rafturi.

Citeste si despre Bosch KAD90VI20

Revenind la cat de mult veti putea sa pastrati in acest model volumul net total este unul de 780l iar asta este mult cu siguranta si este un volum format din cei 449l ai frigiderului si cei 331l ai congelatorului. Un volum foarte generos inseamna si un spatiu mai generos necesar pentru instalare si asta pentru ca veti avea o inaltime a Daewoo MFRS-T30H3 de 179cm, o latime de 95.4cm si o adancime de 89.3cm.

Chiar daca se poate vedea destul de clar ca este vorba despre un model modern veti avea caracteristici ce sa recomande acest aspect si in partea de functionare datorita unui sistem de racire de tip No Frost, a unei tehnologii Multi AirFlow sau pozitionarii in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Este greu uneori sa poti sa gasesti un frigorific care sa ofere cam tot ceea ce trebuie sau este nevoie dar cu siguranta un astfel de model poate sa ofere chiar si mai mult decat aveti nevoie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply