Heinner HC-H292A+

Frigorificele sunt elemente active de care are nevoie orice locuinta si mai exact orice bucatarie pentru a va putea inconjura de toate ingredientele de care aveti nevoie pentru a gati ce va doriti iar Heinner HC-H292A+ poate fi ajutorul de care aveti nevoie pentru asta.(ACUM la reducere)

Heinner HC-H292A+

Despre Heinner HC-H292A+

Combina frigorifica poate fi solutia cea mai buna pentru a inlocui orice frigorific dar si pentru a utila numeroase bucatarii sau incaperi ce au legatura cu pastrarea unor alimente sau recipiente la rece insa Heinner HC-H292A+ poate fi potrivita si pentru cazul inc are doriti doar o mica racorire.

Heinner HC-H292A+

Combina frigorifica Heinner HC-H292A+, 292 l, Frost Free, Water Dispenser, Clasa A+, H 185.5 cm, Alb

Alegerea acestui model poate fi pentru anumite persoane si o mica provocare si asta pentru ca este un model care nu arata foarte multe trasaturi de la exterior.

Despre Heinner HC-H292A+

Impresia Heinner HC-H292A+

Citeste si despre Zanussi ZRT23100WA

Modul in care Heinner HC-H292A+ isi propune sa impresioneze in prima faza tine de faptul ca veti avea posibilitatea de a utiliza o combina frigorifica ce detine atat un frigider cat si un congelator destul de spatioase. Totusi pentru partea superioara avem ceea ce este un dispencer de apa si care este exact ce va trebuie daca vreti sa va racoriti cand ajungeti acasa de la munca dupa o zi incarcata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un dispenser de apa poate fi important si daca este vorba despre amestecarea apei cu alte tipuri de bauturi. Totusi nu doar acest element recomanda alegerea combinei frigorifice si putem sa ne legam si de partea de incredere si siguranta in utilizare iar asta poate fi in doua directii dintre care prima poate avea legatura cu consumul de resurse de 266 KWh/ an si pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+.

A doua directie a incredere este cea legata de partea de autonomie iar cele 13.3 h fara curent daca se intampla sa aveti astfel de situatii problematice pot conta foarte mult. Reluand putin consumul de energie trebuie ca acesta sa fie pus in balanta si cu elemente precum cantitatea de alimente pe care puteti sa le pastrati si veti avea un volum net de 219l pentru frigider si 73l pentru congelator.

Citeste si despre Bosch KSV33VW3P

In interiorul frigiderului volumul de care dispune poate fi pus in valoare si de partea de elemente si veti avea 3 rafturi din sticla pe care sa le pozitionati cum va avantajeaza mai bine. Pe langa rafturi veti putea sa utilizati si unul dintre cele suporturi de pe usa sau compartimentul pentru fructe si legume.

La partea de congelator puteti sa va bucurati de alte caracteristici si veti avea 3 compartimente dar si o capacitate de congelare de 3.5 kg in 24h. Ceea ce poate fi avantajos atat pentru congelator cat si pentru frigiderul Heinner HC-H292A+ este faptul ca aveti pentru fiecare un sistem de dezghetare automata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Putem sa trecem la partea de asezare a combinei frigorifice iar asta prin prisma dimensiunii pe care o are si este vorba despre una de 185.5 x 61.5 x 60.5 cm. Daca pentru alte modele era batura in cuie si partea sau modalitatea de deschidere a usilor pentru Heinner HC-H292A+ aveti un sistem de usi reversibile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply