Hotpoint ENBLH19211FW

Pentru cei care se afla in cautarea unei combine, avem o recomdare buna: modelul frigorific Hotpoint ENBLH19211FW, un produs care sta bine la capitolul dotari si design. Pana la urma, este vorba de tehnologia Hotpoint, adica una care nu dezamageste. (oferta de AZI aici)

Hotpoint ENBLH19211FW

Despre Hotpoint ENBLH19211FW

Combina frigorifica Hotpoint ENBLH19211FW sta bine la capitolul design. Aceasta are o forma speciala, in care partea de sus este mai mare, iar cea de jos este mai mica. Cu alte cuvinte, partea dedicata frigiderului este ceva mai generoasa, pe cand cea a congelatorului este mai mica. Este firesc sa fie astfel, avand in vedere faptul ca utilizatorii aseaza mai degraba alimente in frigider. In congelator spatiul este dedicat, de regula, pentru carne, unele lactate, provizii, cuburi de gheata, vin spumant, unele sucuri.

Hotpoint ENBLH19211FW

Combina frigorifica Hotpoint ENBLH19211FW, 450 l, Clasa A+, H 195.5 cm, Full No Frost, Alb

Referitor la nivelul de zgomot al produsului, putem spune ca acesta este de 43 dB. Este un nivel bun, nefiind nici cea mai silentioasa combina, dar nici cea mai zgomotoasa.

Despre Hotpoint ENBLH19211FW

Combina frigorifica Hotpoint ENBLH19211FW – nu doar forma interesanta, ci si dotari

Citeste si despre Bosch KGF56PI40

Un punct forte al modelului de combina frigorifica Hotpoint ENBLH19211FW este sistemul de igiena. Acesta este cunoscut sub denumirea de Hygiwne Advance si include un tratament pe baza de ioni de argint, aplicat in interiorul combinei. Rolul este de a tine bacteriile si microbii la distanta. Implicit, acest lucru determina combaterea mirosurilor care pot fi atat de deranjante uneori.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Daca aveti copii mici si va doriti tot ce este mai bun pentru ei, probabil intelegeti de ce o asemenea combina este o alegere de top pentru familii. Mai departe, o alta dotare importanta este sistemul de racire. De regula, combinele stau mai bine la capitolul racire decat frigiderele, ceea ce face ca ele sa fie adesea preferate de cei pretentiosi.

Iar racirea in cazul Hotpoint ENBLH19211FW se realizeaza impecabil. Ea determina o atmosfera perfecta pentru pastrarea optima a produselor, in special a legumelor si fructelor. Efectul dureaza pana la 9 zile, ceea ce inseamna ca tehnologia Active Oxygen si Air Tech Evolution au ceva de lucru. Ca sa nu mai vorbim ca in ceea ce priveste mirosurile, ele reusesc sa obtina rezultate bune pana la 70%. In cazul bacteriilor, rezultatele sunt si mai impresionante, ele ajungand pana la 90%.

Citeste si despre Zanussi ZFC41400WA

Si totul se realizeaza fara ca aceasta combina sa consume mult. Mai precis, ea face parte din clasa A+, lucru care nu reprezinta doar promisiunea calitatii, ci si a eficientei energetice. Si apropo de clase, in cazul acestui model, cea climatica este de tipul SN-N-ST-T.

Totodata, trebuie avut in vedere si ecranul LCD. Acesta este cel care afiseaza inteligent comenzile, astfel incar utilizatorul sa stie cum se comporta dispozitivul in care a investit. In ceea ce priveste usile, acestea nu sunt reversibile, ci se deschid spre partea dreapta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si nu putem incheia aceasta prezentare fara a vorbi un pic despre banii pe care un utilizator trebuie sa-i scoata din buzunar pentru aceasta combina. Acestia nu sunt multi. Este o suma potrivita, medie, am putea spune. Combina nu este la fel de costisitoare precum modelele de tipul side by side, dar nici la fel de ieftina precum frigiderel obisnuite. Pretul este in parametrii, am putea spune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply