Indesit OS 1A 200 H

O lada frigorifica nu este chiar atat de usor de achizitionat precum pare. Asta pentru ca trebuie tinut cont de cateva criterii, care sunt necesare pentru o achzitie completa. Mai exact, este necesar de stiut care este capacitatea pe care o veti depozita in aceasta. Astfel, daca aceasta este una mai mare, la fel va trebui sa fie si cea a lazii frigorifice. Acest aspect va va ajuta sa orientati mai bine, atunci cand veti face o astfel de achizitie, asa ca va recomandam modelul Indesit OS 1A 200 H.(vezi disponibilitatea)

Indesit OS 1A 200 H

Despre Indesit OS 1A 200 H

Mai tineti cont si de functii, precum cea de congelare sau termostatul reglabil. Acestea va vor sta la dispozitie, fiind cele pe care le veti putea seta in diverse situatii. Drept urmare, pentru o achizitie care merita, va recomandam un model de calitate, acesta fiind lada frigorifica Indesit OS 1A 200 H.

Indesit OS 1A 200 H

Lada frigorifica Indesit OS 1A 200 H, 204 l, Clasa A+, Alb

Culoarea ce caracterizeaza acest model de lada frigorifica este albul. De asemenea, are si o latime de 80.6 cm, fiind desul de lata. In plus, are si o inaltime de 86.5 cm, fiind destul de buna. Despre adancimea pe care o masoara trebuie spus ca este de 64.2 cm. Astfel, dimensiunile sale ii vor conferi un design atractiv pentru o bucatarie care sa arate cat mai bine.

Despre Indesit OS 1A 200 H

Lada frigorifica Indesit OS 1A 200 H – cat sunt de importante caracteristicile tehnice pe care le are

Citeste si despre Beko RDNE535K20ZX

Congelatorul acesteia are un sitem de dezghetare manual. De asemenea, 15 Kg reprezinta capacitatea sa de inghet pe care o are timp de 24 h. In privinta volumului net total, trebuie spus ca este de 204 l, ceea ce il face un model potrivit pentru o familie formata din 3 membrii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Important de spus despre aceasta alda frigorifica sunt functiile pe care le are aceasta, despre care trebuie spus ca sunt mai multe, respectiv: termostatul ajustabil, functia de super congelare congelare rapida, dar si indicatoarele luminoase. Aceasat are si un nivel de zgomot de 41 dB, despre care trebuie spus ca nu este prea mare, comparativ cu alte modele.

Trebuie spus faptul ca acest model beneficiaza de o clasa climatica buna, aceasta fiind SN, N, ST, T. Clasa care se ocupa de consumul de curent electric este A+, aceasta fiind una economica. Drept urmare, anual, consumul de curent electric ala cestui aparat va fi de 224 kWh.

Citeste si despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

Lada frigorifica Indesit OS 1A 200 H beneficiaza de functia de congelare rapida, ceea ce reprezinta un avantaj. Aceasta scade la o temperatura minima pentru scurt timp. Acest lucru are loc prin accelerarea procesului de congelare. Astfel, alimentele vor fi conservate mai bine.

Este necesar de spus si faptul ca lada frigorifica Indesit OS 1A 200 H are in permanenta monitorizata temperatura de congelare. Acest lucru se va realiza cu ajutorul semnalului sonor, care va aparea atunci cand temperatura va creste. Drept urmare, aceasta va fi restabilita, astfel incat sa nu afecteze alimentele in vreun fel.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica Indesit OS 1A 200 H ofera beneficii numeroase utilizatorilor sai. Asta pnetru ca se incadreaza intr-o clasa de eficienta economica buna, are o capacitate destul de buna, dar si dimensiuni destul de bune. Toate acestea sunt oferite la un pret accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply