Liebherr Confort CTN 5215

Frigiderul este un aparat electrocasnic, a carui alegere trebuie facuta cu grija. Mai ales daca este vorba despre o familie numeroasa, care are nevoie de ca mai multe alimente. (vezi reducerile de AZI)

Liebherr Confort CTN 5215

Despre Liebherr Confort CTN 5215

Cu toate acestea, un frigider trebuie sa aiba si functie No Frost, precum si compartimente pentru legume, fructe sau alte functii. Un model potrivit pentru o familie numeroasa este frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215.

Liebherr Confort CTN 5215

Frigider cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215, 418 l, Clasa A++, NoFrost, Display TFT, Touch Control, LED, H 185 cm, Inox

Culoarea carcasei acestui aparat este argintiul, aceasta fiind destul de buna. Inaltimea pe care o prezinta acesta este de 185.2 cm. De asemenea, are si o latime de 69.7 cm, tocmai buna pentru plasarea in locuri inguste. Are si o adancime de 76 cm, precum si o greutate de 87 kg.

Despre Liebherr Confort CTN 5215

Frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215 – cum se prezinta din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Gorenje RF4161AW

Din punct de vedere tehnic, frigider cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215 se prezinta destul de bine. Asta pentru ca are o capacitate destul de mare, fiind vorba despre un volum de 418 l. Astfel, este un model destul de generos, unde va incapea o cantitate mare de alimente, cat pentru intreaga familie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

De asemenea, display-ul pe care il are acesta este de tip touchscreen, cu o simpla atingere veti putea sa faceti setarea potrivita . Este necesar de spus si faptul ca are si 2 usi. De asemenea, racirea frigiderului si a congelatorului se realizeaza pe baza sistemului de raicre No Frost, acesta fiind un sistem modern.

Frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215 are un agent de racire de tip R600a. Pentru frigider, volum net va fi de 332 l. Sistemul sau de dezghetare este unul automat. De asemenea, rafturile de care dispune sunt de sticla, un material bun. Congelatorului ii revine un volum de 86 l, ceva mai mare fata de alte modele, fiind conceput pentru a depozita mai multe alimente. Acesta se dezgheata automat si are 2 compartimente pentru alimente. Mai multe, capacitatea de inghet este si ea ceva mai mare, fiind de 10 kg/24 h.

Citeste si despre Candy CRU 160E

Caracteristicile tehnice pe care le are acest exemplar sunt functia Super Cool, dar si Super Freeze. Tehnologia pe care o are este cea de iluminare LED. Zgomotul este important, cel pe care il produce acesta fiind de 40 dB.

Nu trebuie uitat de clasa de eficienta, cea inclusa de acest model fiind de tip A++. Aceasta este una avantajoasa intrucat nu va consuma mult curent electric. Despre acest model mai trebuie spus ca este prevazut cu o clasa climatica de tip SN-T. Despre consumul anual al acestuia este important de stiut faptul ca este de 270 kWh. Autonomia fara curent pe care o are acesta este de 24 h, fiind destul de mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215 este produsul ideal pentru pastrarea alimentelor intr-un loc cat mai potrivit pe o durata cat mai mare. Volumul sau este unul destul de mare, cat pentru o familie numeroasa. In ceea ce preiveste raportul calitate – pret, trebuie faptul ca isi merita banii din plin.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply