Liebherr Premium CTNesf 3663

Frigiderul cu doua usi Liebherr Premium CTNesf 3663 este o dovada incontestabila a unui model premium. Acesta se remarca prin dotari bune, atat in ceea ce priveste aspectul, cat si in ceea ce priveste sertarele, compartimentele si modul de aranjare al acestora. Astfel, nu doar ca frigiderul vine cu dimensiuni bune, ci este si o recomandare de top.(vezi reducerile de AZI)

Liebherr Premium CTNesf 3663

Despre Liebherr Premium CTNesf 3663

Astfel, cand spunem Liebherr Premium CTNesf 3663, spunem un produs care se poate gasi atat in locuintele mai moderne ale tinerilor, cat si in casele celor care prefera un stil traditional.

Liebherr Premium CTNesf 3663

Frigider cu doua usi Liebherr Premium CTNesf 3663, Clasa A++, DuoCooling, FrontInox, 310 l, Congelator NoFrost, H 191. cm, Argintiu

Drept urmare, iata de ce investitia este una care merita.

Despre Liebherr Premium CTNesf 3663

Frigider cu doua usi Liebherr Premium CTNesf 3663 un model premium, pentru utilizatori premium

Citeste si despre Arctic O10+

Ce inseamna acest model premium mai exact? Ei bine, inseamna un frigider bun, dotat cu doua usi, ceea ce inseamna o optimizare mai buna a pastrarii alimentelor, indiferent de natura acesta. Practic, atunci cand aveti chef sa deschideti congelatorul, nu trebuie sa deschideti si frigiderul. Si invers. Aerul cald este tinut la distanta, la fel cum sunt tinute si bacteriile sau microbii. Pana la urma, vorbim de un model premium, nu?

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Dincolo de asta, in cazul frigiderului cu doua usi Liebherr Premium CTNesf 3663 vorbim de un volum foarte generos, ceea ce il face incapator pentru nevoile unei familii si nu doar unei singure persoane: 310 L.

Vorbim si de o clasa de eficienta buna, respectiv A++, ceea ce reprezinta un produs cu generozitate si din acest punct de vedere. De regula, frigiderele consuma mai mult, mai ales atunci cand ele sunt date pe o treapta de inghet mai mare precum 3 sau 4. Insa, nu este si cazul produsului pe care vi-l prezentam noi, in aceasta recenzie. Pur si simplu, modelul este creat sa fie economic, pentru a scuti utilizatorii de efort financiar, desigur. Si pana la urma este exact ceea ce aveti nevoie daca intentionati sa cumparati un dispozitiv frigorific in sezonul vacantalor, cand sunt atat de multe de facut.

Citeste si despre Arctic OM205+

Foarte interesant la acest model de frigider este faptul ca el beneficiaza de sistem No Frost. Acest lucru este responsabil cu racirea perfecta a tuturor alimentelor, fara a le ingheta, ci doar a le raci. Dincolo de acest lucru, sistemul amintit este cel care duce la eliminarea bacteriilor. Chiar daca afceti curatenie adesea, frigiderul ramane de multe ori neglijat.

Astfel, el aduna bacterii si microorganisme. Si apropo de bacterii, lipsa aceatora duce si la lipsa mirosurilor neplacute. Astfel, puteti uita de amestecarea miresmelor de carne, peste, legume sau altele asemenea.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sistemul DuoCooling determina un control exact si chiar independent al temperaturii din compartimentul de congelare. Totul se realizeaza prin intermediul a doua circuite de iesire care sunt complet saparate. Astfel, nu exista o comunicare intre congelator si frigider. Dincolo de asta, exista sertare transparente, care permit o buna gestionare a tuturor alimentelor. Transparenta va ajuta sa vedeti exact cu ce alimente aveti de a face. Dincolo de asta, va puteti da seama cu usurinta cat de pline sunt sertarele respective si cand mai este loc pentru a le umple.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply