Samsung RB33J3200SA/EF

Cu siguranta nimanui nu ii place sa alerge la piata sau la magazin de fiecare data cand are pofta de un anumit preparat sau de anumite gustari insa acesta este doar unul dintre motivele pentru care un frigorific incapator este ceea ce trebuie sa fie prezent in orice bucatarie. Cel mai incapator model este cu siguranta unul side by side insa nu pentru toti este unul potrivit de aceea Samsung RB33J3200SA/EF poate fi cel mai potrivit.(cea mai buna oferta AICI)

Samsung RB33J3200SA/EF

Despre Samsung RB33J3200SA/EF

O combina frigorifica este prietenoasa in primul rand pentru faptul ca va pune la dispozitie un spatiu generos pentru stocarea alimentelor iar in al doile arand pentru ca nu ocupa foarte mult loc in cadrul unei bucatarii. Pentru modelul Samsung RB33J3200SA/EF putem sa vorbim si despre beneficiul dat de nivelul de incredere ridicat de care se bucura firma producatoare.

Samsung RB33J3200SA/EF

Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF, 328l, Clasa A+, H 185cm, Metal Graphite

Oricine alege un frigorific se uita insa la toate caracteristicile pe care acesta le detine si poate fi vorba despre cele constructive dar si cele functionale.

Despre Samsung RB33J3200SA/EF

Samsung RB33J3200SA/EF- mai mult decat un frigorific

Citeste si despre Arctic ANK366NF+

Nu conteaza la un produs frigorific doar sa asigura o temperatura scazuta pentru a pastra la rece anumite produse sau poate mancarea pe care ati gatit-o ci este vorba despre punerea la dispozitie a mai multor functii de care sa va ajutati. Samsung RB33J3200SA/EF face acest lucru si incepe de la partea de functii precum cea de iluminare led, la cea de super-congelare dar si la partea de sistem de racire de tip No Frost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acest sistem de racire va poate ajuta sa va bucurati de produse pastrate in siguranta si fara a fi acoperite de straturi foarte groase de gheata. Putem sa legam acest sistem si de ceea ce inseamna partea de consum de energie iar drept dovada putem sa avem pozitionarea combinei frigorifice in clasa de eficeinta energetica A+.

Aceasta pozitionare insa se datoreaza si faptului ca nivelul de 280 kWh intr-un an este pentru un volum net de stocare de 230l pentru frigider si de 98l pentru partea de congelator. Asezarea alimentelor in cele doua compartimente insa tine si de faptul ca veti avea pentru frigider un numar de 3 rafturi din sticla securizate dar si 3 rafturi pe usa acestuia.

Citeste si despre Samsung RB33N340NSA/EF

Ca si elemente sau caracteristici interioare mai putem avea cele 3 compartimente din congelator sau capacitatea de congelare a acestuia de 12kg in 24h. Element interior pentru intreaga functionare a Samsung RB33J3200SA/EF mai este si autonomia de pana la 20h fara energie electrica.

Nu trebuie sa ignoram totusi aspectul pozitionarii iar asta pentru ca numeroase persoane nu se bucura de o bucatarie foarte spatioasa si care sa le permita sa se bucure de tot ce inseamna loc suficient. Puteti sa va orientati cu privire la pozitionarea acestui model prin caracteristica constructiva si mai exact prin faptul ca masoara 185 cm in inaltime, 66.8 cm in adancime si 59.5 cm in latime.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O oarecare greutate in alegerea Samsung RB33J3200SA/EF mai poate cantarii si faptul ca pentru pozitionare aveti un sistem de usi reversibile dar si partea de nivel de zgomot de doar 39dB pe care il produce.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply