Samsung RB37J500MSA/EF

Spune-mi ce combina folosesti, ca sa-ti spun cine esti. Si nu, nu este doar o simpla adaptare a proverbului clasic, este un lucru cert. Iar pentru cei care vor sa faca impresie buna, avem si o recomandare, la un pret optim: combina frigorifica Samsung RB37J500MSA/EF. (oferta de AZI aici)

Samsung RB37J500MSA/EF

Despre Samsung RB37J500MSA/EF

Combina frigorifica Samsung RB37J500MSA/EF are o tenta argintie, placuta. Mai precis, culoarea poarta denumirea de Metal Graphite. Inaltimea combinei este de 201 m, ceea ce inseamna un produs destul de mare, ideal pentru mai multi utilizatori. Afisajul si controlul sunt la fel de intuitive precum modelul, acestea fiind pozitionate intern.

Samsung RB37J500MSA/EF

Combina frigorifica Samsung RB37J500MSA/EF, 353 l, Clasa A+++, Full NoFrost, Compresor Digital Inverter, Afisaj si control intern, H 201 cm, Metal Graphite

Dar sa vedem mai si alte puncte forte ale produsului pe care va indemnam cu incredere sa-l achizitionati.

Despre Samsung RB37J500MSA/EF

Combina frigorifica Samsung RB37J500MSA/EF – un dispozitiv care face diferenta in bucatarie

Citeste si despre Review-uri si pareri despre frigidere

Aceasta combina este deosebit de economica. Economisirea de energie electrica este prioritara pentru producarorii Samsung, care cauta sa investeasca tot mai mult in dezvoltarea acestui capitol din domeniul productiei de electrocasnice. Si, desi majoritatea combinelor de pe piata romaneasca sunt situate in clasa A sau A+, Samsung a vrut sa fie diferit si a mizat pe A+++. Asadar, economie mai mare, facturi mai mici la energie, confort sporit. Pentru ca da, desi produsul nu consuma mult, iar functiile nu isi modifica performanta. Combina tot raceste bine alimentele, chiar daca factura la energie indica mai putini kwh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasa economica A+++ nu este singura dotare de top a combinei. Aceasta vine si cu un sistem de tipul Full No Frost. Care se ocupa de pastrarea in cele mai bune conditii a alimentelor. Astfel, aceasta nudepunde un strat de gheata asupra produselor, ci doar le raceste si atat. Dincolo de asta, sistemul mentionat este recunoscut pentru performantele in ceea ce priveste bacteriile si mirosurile neplacute.

Este simplu de inteles: combina raceste alimentele, acestea sunt pastrate proaspete. Astfel, nu apar bacterii si implicit nu apar mirosuri. Iar cand vorbim de racire, mare atentie, nu ne referim doar la temperaturi, ci si la umiditate. De multe ori, aceasta influenteza prospetimea alimentelor pastrate in combina.

Citeste si despre Zanussi ZRT23100WA

Un alt detaliu important este All Around Cooling, un sistem care se ocupa de racirea tuturor zonelor, nu doar a unora. Astfel, aerul rece este suflat prin mai multe orificii care se gasesc in apropierea compartimentelor si rafturilor. Iar temperatura rece este generata chiar si atunci cand usa combinei este deschisa. Scopul este acela de la mentine mereu mancarea proaspata.

Zona Fresh este un sertar inteligent special creat pentru a genera prospetime in cazul pestelui si a carnii. Iar acest lucru se realizeaza fara a afecta in vreun fel gustul si mirosul acestor alimente atat de benefice pentru organism.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Volumul acestei combine este destul de mare. Mai precis, acesta este de 353 L, ceea ce ofera spatiu pentru mai multi utilizatori. Fiecare utilizator beneficiaza de bucatica sa de spatiu, pentru a nu aparea conflicte. Mai mult decat atat, combine vine si cu un compresor Digital Inverter de buna calitate. Pretul, in schimb, este bun, fiind corespunzator dotarilor. Putem spune, intr-adevar, ca acesta este mai mare decat in cazul altor dispozitive frigorifice, insa si dotarile sunt de top.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply