Star-Light CFM-249AP

Sunteti in cautarea unui produs precum o lada frigorifica? Gata cu colindatul prin magazinele de profil. Alege-ti, in schimb, o lada precum Star-Light CFM-249AP, un produs cat se poate de eficient din punct de vedere al dotarilor. (vezi reducerile de AZI)

Star-Light CFM-249AP

Despre Star-Light CFM-249AP

Iar daca tot am mentionat dotarile, putem incepe cu capacitatea mult mai generoasa decat a altor produse de pe piata: 249 L. Aceasta lada este genul de produs care ofera spatiu suficient, astfel incat sa nu fie nevoie sa cumparati mai multe astfel de dispozitive. Dincolo de asta, produsul se asaza perfect in bucatarie sau in alt loc in care aveti nevoie.

Star-Light CFM-249AP

Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP, 249 l, Clasa A+, Alb

Si apropo de design, aceasta lada are culoarea alba. Albul este usor de asortat, indiferent de stilul locuintei sau al locului in care intentionati sa asezati produsul. Si desi este vorba de o lada generoasa, secretul pentru depozitarea eficienta consta intr-un spatiu bine optimizat. Dincolo de asta, produsul isi face treaba bine, atunci cand vine vorba de o racire rapida. Pana la urma, este vorba de un produs modern, capabil sa faca fata provocarilor.

Despre Star-Light CFM-249AP

Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP – de ce ati avea nevoie de acest produs?

Citeste si despre Gorenje ORB152BL

O lada frigorifica este genul de produs care se adreseaza familiilor carora le place sa afac provizii, indiferent ca este vorba de carne sau de legume si fructe congelate. Astfel, o lada frigorifica vine in continuarea unui frigider.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Dincolo de acest lucru, lada frigorifica se adreseaza si celor care au o mica afacere precum un magazin, un restaurant sau o cafea. De ce? Produsul frigoific este locul ideal pentru pastrarea in bune conditii a alimentelor, fara a le ingheta complet. Stiti foarte bine cat de enervant poate fi sa asteptati dupa carne sau peste sa se dezghete. Acest lucru se dovedeste o pierdere de timp, in vremurile in care oamenii nu prea mai au acest timp de pierdut.

Clasa de eficienta enegetica a acestui produs este A+. Acest lucru inseamna un consum foarte redus, fiind genul de produs care consuma cu pana la 20% mai putin decat modelele aflate in clasa anterioara adica A.

Citeste si despre Electrolux EJ2801AOW2

Capacitatea mare a lazii, de 249 L, este un alt atu al produsului. Dincolo de asrta, producatorii au fost foarte inspirati si au dotat dispozitivul cu o functie excelenta de supercongelare. Aceasta este buna mai ales pentru peste si carne.

Si daca tot am vorbit de inspiratie, trebuie sa precizam ca modelul a fost bine dotat cu role de transport. Acestea sunt reprezentate de o serie de roti rezistente care fac ca modelul sa fie simplu de manevrat. De ce este acest detaliu important? Ei bine, nu se stie niciodata cand intentionati sa va mutati. Iar lada nu reprezinta genul de produs care sa fie lasat in urma.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul nu este unul mare atucni cand vorbim de Star-Light CFM-249AP. Este un pret care se intalneste adesea in cazul unor astfel de produse, care isi fac treaba bine. Este vorba de Star-Light, o firma de renume in aceasta industrie buna a electrocasnicelor si un produs care reuseste sa cucereasca prin ale sale atribute, dar si prin aspect.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply