Arctic AK54240+

Combina frigorifica Arctic AK54240+ este genul de produs care se remarca imediat intr-un magazin online sau offline, datorita atributelor sale bune, dar si a unui design simplu, elegant, placut. Culoarea sa este alba ca zapada, insa, este genul de produs care se curata usor si rapid. Drept urmare, investitia s-ar putea sa va incante. (oferta de AZI aici)

Arctic AK54240+

Despre Arctic AK54240+

Se vede clar ca acest model este o combina ideala pentru o familie. Iar acest lucru are legatura cu dimensiunile. Mai precis, combina de culoare alba are o forma alungita, ea fiind potrivita atat pentru racirea, cat pentru congelarea aliementelor. Prin acest lucru mai intelegem si faptul ca ea sta bine atat la capitolul frigider, cat si la capitolul congelator.

Arctic AK54240+
Combina frigorifica Arctic AK54240+, 229 l, Clasa A+, H 152.5 cm, Alb

Cu toate astea, nu putem spune ca aceasta combina ocupa foarte mult, deoarece ea este destul de ingusta. Volumul acestei combine este de 229 L. Autonomia fara curent a produsului este de 16 h, ceea ce este destul de eficient pentru un astfel de produs.

Despre Arctic AK54240+

Combina frigorifica Arctic AK54240+ – o combina eficienta de familie

Citeste si despre Zanussi ZFC51400WA

Modelul prezentat ofera o organizare usoara, mizand pe doua principii: confort si versatilitate. Ea detine compartimente pentru mai toate tipurile de alimente, incepand cu fructele si legumele – care au nevoie de un spatiu special atat din punct de vedere al umiditatii, cat si din punct de vedere al temperaturii si terminand cu sticlele care isi gasesc usor locul pe usa combinei frigorifice marca Artic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Tocmai de aceea, Artic include compartimente de tipul Garden Fresh care mentin prospetimea alimentelor vreme mai indelungata decat de obicei.

Zona XXL Bottle, adica raftul aflat pe usa, despre care va spunem anterior, este special conceput pentru sticlele de dimensiuni mai mari, asa cum sunt cele de vin sau bere. Si tot pentru optimizarea spatiului, usile acestei combine intra in categoria celor reversibile. Ele se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta. Desigur, nu simultan. Utilizatorul trebuie sa aleaga in functie de spatiu si necesitati.

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

In plus, Garden Fresh este si locul in care fructele si legumele nu capata mirosuri neplacute si nici nu isi pierd prospetimea. Si apropo de organizare, rafturile sunt confectionate din sticla rezistenta. Este cea care corespunde principiului Safety Glass si care sustine alimentele mai grele si voluminoase precum pepenele rosu sau galben.

Fast freeze zone este un compartiment special al lui Artic AK54240+ deoarece determina rapid o congelare eficienta. Astfel, timpul pentru un astfel de serviciu este considerabil imbunatatit. Eficienta este si mai mare datorita sistemului de tipul No Frost care doar raceste rapid alimentele, fara a le congela in vreun fel. Totodata, acesta are rolul de a combate bacteriile si mirosurile neplacute, in proportie foarte mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Arctic AK54240+ are un pret bun, ceea ce o face o investitie cat se poate de accesibila pentru utilizatorii sai. Dintre dotarile de seama ale acestui model nu trebuie exclus faptul ca el are un termostat reglabil, ce permite setarea personalizata a temperaturii, tinandu-se cont atat de alimente, cat si de mediul inconjurator. Temperatura ambientala influenteaza foarte mult temperatura din interiorul combinei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply