Arctic AK54305S+

Combina frigorifica Arctic AK54305S+ este o combina de familie. Ea are un volum bun de 291 L, ceea ce o face incapatoare pentru o multime de alimente. Mai precis, noi o recomandam pentru 3-4 membrii. (oferta de AZI aici)

Arctic AK54305S+

Despre Arctic AK54305S+

Designul sau este clasic, fiind vorba de o culoare de argintie, placuta si usor de asortat. Combina isi gaseste locul in incaperile care permit o inaltime de 181,4 cm. Usile sale sunt reversibile, iar folosirea se dovedeste usoara.

Arctic AK54305S+

Combina frigorifica Arctic AK54305S+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Argintiu

In interior, produsul are o iluminare pe baza de LED, care nu consuma foarte multa energie electrica. Acest lucru este un mare plus pentru utilizator.

Despre Arctic AK54305S+

Combina frigorifica Arctic AK54305S+ – prezentarea detaliilor referitoare la combina

Citeste si despre Samsung RS66N8100S9/EF

Un prim lucru care se remarca in cazul acestui model este faptul ca el pune accent pe organizare. Astfel, dintre dotarile produsului fac parte tot felul de compartimente, sertare si rafturi, special concepute pentru a aduce prospetime si rezultate de top. Amintim aici zona special creata pentru legume si fructe. Aceasta vine cu o temperatura si un nivel de umiditate constant, bine definit, astfel incat fructele si legumele sa nu se vestejeasca, ci sa fie pastrate proapete vreme cat mai indelungata. Iar sertarele poarta denumirea de Garden Fresh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, in ceea ce priveste produsul, amintim calitatea. Rafturile sunt confectionate din sticla rezistenta, securizata. Ele pot sustine pana la 25 e kg, ceea ce este impresionant. Nu trebuie sa va faceti griji ca daca asezati alimente precum pepenele acestea s-ar putea crapa. Totodata, sticla este destul de rezistenta si la zgarieturi. Puteti aseza fara probleme oale, craticioare sau alte vase cu mancare.

Rafturile nu sunt obisnuite, ci ajustabile. Ele pot fi mutate, in functie de dimensiunile oalelor sau cratitelor. Exista chiar si un compartiment numit XXL Bottle, pozitionat pe usa si special conceput pentru sticle precum cele de vin sau de apa. Asa ca nu o sa duceti lipsa de spatiu deoarece combina frigorifica Arctic AK54305S+ este destul de generoasa din acest punct de vedere.

Citeste si despre Arctic AND266+

Clasa de eficienta energetica este A+, ceea ce inseamna o importanta economisire de energie electrica, adica exact ceea ce ar putea avea nevoie un utilizator obisnuit. Acest detaliu, combinat cu un sistem de racire (atentie, racire nu inghetare) de tipul No Frost, reprezinta exact ceea ce ati putea avea nevoie de la o combina. Iar in cazul in care nu stiati, No Frost are un rol deosebit de important si atunci cand vine vorba de mirosuri sau bacterii. Mai precis, sistemul lupta cu toate fortele impotriva acestora.

Combina include o zona speciala cunoscuta drept Fast Freeze Zone. Ea se ocupa, asa cum probabil intuiti deja, de racirea eficienta si rapida a alimentelor. Inchipuiti-va ca veniti de la piata, incarcati de plase cu fructe si legume si vreti sa va bucurati de aroma lor delicioasa, de gustul sanatos. Pentru a le raci rapid, nu trebuie decat sa le asezati cateva minute in compartimentul Fast Freeze Zone. Desigur, cei mai multi utilizatori folosesc aceasta parte a combinei pentru carne proaspata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta este bine stabilit, Artic fiind genulde producator care cauta mereu sa ofere calitate la un pret cat mai redus, astfel incat produsele sale sa poata fi folosite de mai multe tipuri de utilizatori.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply