Arctic ATF9048+

Frigiderele mici au si ele rostul lor. Poate ca nu toata lumea si-ar dori sa cumpere unul, dar, daca ai nevoie de el ca model secundar, atunci e bine ca piata ofera totusi o varietate de aparate. Bineinteles, una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poti face este firma romaneasca Arctic. Desi nu vin ei cu cele mai spectaculoase modele de pe piata, calitatea este intotdeauna una decenta sau chiar mai mult decat atat. In plus, nu stiu cati oameni chiar se asteapta ca un model foarte mic sa fie si premium, deci dotarile suplimentare devin redundante pentru un aparat de la care toata lumea se asteapta sa fie ieftin. Acestea fiind spuse, Arctic ATF9048+ (acum la reducere doar AICI) nu surprinde pe nimeni, dar nici nu se poate spune ca dezamageste.

Arctic ATF9048+ deschis

Despre Arctic ATF9048+

Unele modele se lauda cu cat de incapatoare sunt ele. Pe de alta parte, Arctic ATF9048+ poate sa se laude cu faptul ca e foarte compact. E un frigider mic, de doar 81 de cm, dar si ingust. Astfel, el isi va face loc fara probleme in camere cu spatiu redus sau in birouri.

Arctic ATF9048
Frigider Arctic ATF9048+, 86 l, Clasa A+, H 81.8 cm, Alb

Cred ca pentru asta merita sa il cumperi, o alta posibilitate fiind de a-l folosi atunci cand stai singur si nici nu prea gatesti. Nu cred ca se astepta cineva ca designul sau sa fie unul prea special. Aparatul e alb, cu o singura usa, aspectul sau simplu fiind totusi in concordanta cu pretul sau foarte mic.

Arctic ATF9048+ inchis

De la volumul lui Arctic ATF9048+ se poate porni o discutie interesanta. Daca il vrei pentru birou, probabil va fi de ajuns ca pana la 10 colegi sa isi tina mancarea in el. Pentru acasa iti ofera spatiu destul pentru a tine alimentele pe vreo trei sau patru zile. Aparatul are doar 86 l si refrigeratorul are un singur raft, din sticla.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In mod ciudat, nu lipseste nici compartimentul pentru legume si fructe (iar, in aceste conditii, poate sa fie folosit ca un al doilea raft), nici usa cu suporturi (chiar si pentru oua).

Frigiderul are si un congelator, dar acesta e foarte, foarte mic. Iti incape in el o punga de carne, dar nimic mai mult. Pe de-o parte, nu stiu de ce producatorii s-au gandit sa il doteze si cu partea de congelator, pentru ca oricum nu poti tine mare lucru in ea. De celalalta parte insa, e ok daca il cumperi pentru acasa. Indiferent de dimensiuni, e bine ca poti si congela cateva alimente.

Clasa energetica ok

Cred ca ok este un cuvant care defineste foarte bine tot ce inseamna Arctic ATF9048+. Acesta este un model decent si cel mai mult conteaza ca nu ai nevoie de mai mult. Frigiderul are un sistem de dezghetare automat. Asta inseamna ca, desi e mic si foarte ieftin, producatorii tot s-au gandit sa il doteze cu minimum de calitati tehnice. Astfel, te ajuta si pe tine, dar s-au ajutat si pe ei, venind cu un aparat care ofera ceva mai mult decat o faceau cele din trecut.

Bineinteles, cam aceasta este singura dotare mai speciala pe care o putem intalni in acest caz. In general, Arctic nu vin cu tehnologii speciale in cazul modelelor ieftine, iar Arctic ATF9048+ nu face absolut deloc exceptie. In schimb, are o clasa energetica buna.

A+ nu mai reprezinta de mult ceva foarte special, dar, daca luam in calcul si volumul redus al acestui model, e destul de clar ca el nu are cum sa ajunga la un consum mare. Intr-adevar, acesta va consuma putin peste 100 KW anual, poate chiar mai putin, daca nu il tii in priza pe tot parcursul anului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Arctic ATF9048+ se poate face util in cateva situatii, fiecare dintre ele fiind mai speciala. Fie stai singur si nu ai nevoie de mult spatiu in frigider, fie il cumperi pentru birou, caz in care nu te intereseaza cele mai avansate aparate. De asemenea, poate sa fie o solutie buna si in cazul in care cauti un frigider secundar, pentru ca iti ofera aproape 100 de litri pentru un pret micut.

Si, legat de pret, poate ca unii ar spune ca el nu e chiar atat de mic. Acest lucru e adevarat, pentru ca Arctic au modele mai mari, cu un pret nu cu mult superior. Dar, pana la urma, exista uscatoare de par mai scumpe decat acest frigider, deci nici nu pot merge pana la un pret derizoriu.

8.5 Total Score
Arctic ATF9048+, un frigider foarte mic, dar cu utilitatea lui

Arctic ATF9048+ - un frigider mic, dar foarte util, ideal pentru camera de hotel, pentru birou, dar chiar si pentru cei care locuiesc singuri.

PROS
  • Util in multe situatii
  • Ofera flexibilitate la instalare
  • Are sistem automat de dezghetare
CONS
  • Nu stiu de ce are congelator, acesta fiind foarte mic
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply