Beko HS147520

sugeram sa tineti cont de cateva cateva aspecte importante inainte de a lua o decizie. Astfel, veti cumpara modelul perfect pentru nevoile pe care le aveti, dintre aspectele respective remarcandu-se capacitatea, clasa de eficienta, precum si alte functii. O recomandare din partea noastra este lada frigorifica Beko HS147520.(vezi disponibilitatea)

Beko HS147520

Despre Beko HS147520

Carcasa acestei lazi frigorifice este de culoare alba, o culoare ce se potriveste in orice context. Latimea inclusa de acest aparat electrocasnic din gama Beko este de 155.2 cm. Mai beneficiaza si de o adancime de 72.5 cm.

Beko HS147520

Lada frigorifica Beko HS147520, 451 l, Clasa A+, Alb

Un dispozitiv cu un spatiu de stocare de 450 l, este ceea ce are nevoie, fie o familie numeroasa, fie cei care detin magazine. Pentru a nu ocupa inutil suprafata unei bucatarii, un astfel de aparat este ceea ce are nevoie o familie, care se confrunta cu problema spatiului, intrucat poate fi amplsat si in alte locuri.

Despre Beko HS147520

Lada frigorifica Beko HS147520 – capacitate, functii si clasa de eficienta energetica

Citeste si despre Sharp SJFS810VBK

Sistemul de dezghetare al congelatorului lazii frigorifica Beko HS147520 este de tip manual. Un avantaj este faptul ca dispune de 3 caosuri, ceea ce este un plus. In ceea ce priveste panoul de comanda, trebuie mentionat ca este de tip digital, cee ce il face mai uosr de controlat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Trebuie tinut cont si de capacitatea de inghet pe care o are lada frigorifica Beko HS147520 , care este de 20 Kg, ceea ce este detul de mare. La fel de mare este si volumul sau net total de 451 l, ceea ce il face potrivit pentru persoanele care detin magazine. Asta pentru ca este necesar sa existe o capacitate mare de alimente care trebuie depozitata in acesta fara sa ramana spatiu liber.

Autonomia fara curent a lazii frigorifica Beko HS147520 este de 20 h, ceea ce este destul de bine. De asemenea, acest model emite un zgomot al carui nivel este de 44 dB. Acesta incorporeaza un singur compresor. Panoul de control al acestui model este cu leduri. Acest lucru inseamna ca setarea temperaturii pentru fiecare compartiment se va face mult mai usor.

Citeste si despre Bosch KGF56PI40

Lada frigorifica Beko HS147520 are si iluminare interioara, care este o alta functie importanta, intrucat va va ajuta sa observati mai bine care este stadiul alimentelor din cuptor fara sa il deschideti imedita. In plus, aceasta mai beenficiaza si de optiunea de functionalitate la temperaturi scazute. Un mare plus este faptul ca functioneaza destul de bine in conditii extreme, precum -15 grade Celsius si la variatii de tensiune intre 187 V si 246 V.

Clasa A+ de care dispune acesta aparat electrocasnic este cea care va reduce consumul de curent electric, fiind o clasa economica. SECURIZARE YALA este cea care va securiza usa congelatorului cat mai bine astfel incat sa poata fi pastrate in siguranta. Depsre cele 3 cosuri pe care le are acesta trebuie mentionat ca sunt din plastic si reprezinta locul potrivit pentru a aseza fructele sau legumele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica Beko HS147520 reprezinta o investitie buna pentru persoanele care au un magazin sau chiar un restaurant, vand in vedere capacitatea sa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply