Beko RCNA340K20XP

Elemente disponibile sau posibile pentru utilizare intr-o bucatarie sunt multe insa nu toate pot fi considerate la fel de importante. Cand vorbim insa de partea de alimentatie atunci cu siguranta o combina frigorifica Beko RCNA340K20XP poate fi ceea ce aveti nevoie si poate fi vorba despre oferirea unui spatiu sigur de pastrare a acestora.(ACUM la reducere)

Beko RCNA340K20XP

Despre Beko RCNA340K20XP

Ca si frigorifice disponibile posibilitati sunt multiple insa fiecare poate fi condierat avantajos intr-o anumita masura sau de catre o anumita utilizare. Pentru unii un frigider cu doua usi este suficient insa pentru alte persoane acestea sunt prea mici de aceea spunem ca Beko RCNA340K20XP poate sa ofere cam tot ce este nevoie.

Beko RCNA340K20XP

Combina frigorifica Beko RCNA340K20XP,302 l, Clasa A+, NeoFrost, H 175.4 cm, Inox Antiamprenta

Cei care vad insa Beko RCNA340K20XP ca o combina frigorifica mult prea mica pot sa mearga spre alt ceva insa in numeroase locuinte acest model poate fi exact ce trebuie.

Despre Beko RCNA340K20XP

Beko RCNA340K20XP ce trebuie intr-o bucatarie

Citeste si despre Gorenje ORB152BL

Aducerea unui model mai generos ca si spatiu inseamna si alocarea unui spatiu mai mare pentru instalare ceea ce nu este tot timpul posibil insa Beko RCNA340K20XP are un gabarit destul de prietenos. Veti avea nevoie pentru instalarea sa de un loc ce sa masoare 175 cm in inaltime, 65 cm in adancime si 60 cm in latime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pentru partea de pozitionare a altor modele mai aveati de vazut si partea de deschidere a usilor insa pentru acest model veti avea o oarecare libertate intrucat sistemul de usi este unul reversibil. Alegerea modului de deschidere a usilor tine cu siguranta de preferinte dar si de spatiul interior.

Posibilitatile de utilizare functie de spatiul interior pe care il detine inseamna apelarea la frigiderul al carui volum net este de 205l sau la congelatorul cu un volum net total de 97l. Preferintele si utilizarile posibile a celor doua compartimente mai tin si de ceea ce inseamna elementele interioare iar pentru congelator asta inseamna 3 compartimente.

Citeste si despre Arctic OM205+

Cei care vor poate sa conserve ceva alimente prin congelare vor avea capacitatea de 5kg in 24h a acestuia. Nu trebuie sa pierdem din vedere partea de elemente interioare a frigiderului si asta pentru ca ofera un numar de 4 rafturi din sticla, un numar de 3 rafturi pe usa dar si un compartiment generos pentru fructe si legume.

Intreaga functionare sau toate beneficiile pe care combina frigorifica le poate oferii se mai leaga si de partea de functii sau tehnologii disponibile si acestea incep cu tehnologia Neo Frost Dual Cooling. Veti avea si beneficiile aduse de functii precum cea de Ion Guard, rafturile Safety glass, termostatul reglabil, filtrul antimiros sau poate compartimentul de congelare rapida. Se poate vorbi in ceea ce tine de acest model si despre o utilizare economica si silentioasa si asta pentru ca veti avea zgomotul de 43dB dar mai ales partea de eficienta energetica A+ cu un consum mediu anual de pana la 304 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Posibilitatea de aducere a Beko RCNA340K20XP in sprijinul vostru tine cu siguranta in primul rand de ceea ce aveti voi nevoie insa de la aspectul elegant si modern pana la utilitatea sa sunt prezente caracteristici ce o recomanda.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply