Beko RCNA366E30ZXB

Alimentele pe care le folosim in fiecare zi in bucatarie pot fi proaspete dar nu tot timpul acest lucru este posibil si astfel trebuie sa apelam la unele metode moderne de pastrare sau de conservare a acestora. Aceste metode au legatura in mod direct cu ceea ce ofera frigorificele iar aducerea unui model precum Beko RCNA366E30ZXB poate sa aiba beneficii multiple.(ACUM la reducere)

Beko RCNA366E30ZXB

Despre Beko RCNA366E30ZXB

O combina frigorifica Beko RCNA366E30ZXB poate fi un model care sa solicite putin mai mult loc pentru pozitionare comaprativ cu alte modele de frigorifice insa este si un model care va poate pune la dispozitie mai mult loc pentru alimentele voastre dar si conditii mai bune de pastrare.

Beko RCNA366E30ZXB

Combina frigorifica Beko RCNA366E30ZXB, 324 litri, NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 185.9 cm, Argintiu

Oricare ar fi insa varianta pentru care optati cand vine vorba despre un nou frigorific trebuie ca raportul pret/ calitate sau poate raportul pret/ eficienta sa fie cel pe care il cautati sau doirit.

Despre Beko RCNA366E30ZXB

Elemente aduse de Beko RCNA366E30ZXB

Citeste si despre Studio Casa MB 645 A+

Putem sa consideram ca si elemente benefice aduse de Beko RCNA366E30ZXB partea de aspect si asta pentru ca este un model care aduce o pata de modernitate si de eleganta in orice bucatarie sau in orice spatiu ar fi pozitionat. Nuanta argintie nu este insa singurul elelement care face acest lucru intrucat pe partea de usa superioara veti avea prezent un panou de control pentru functionarea celor doua compartimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De la partea de panou care pe langa afisajul digital mai este si unul de tip touchscreen aveti posibilitatea de a seta ce temperatura doriti pentru cele doua compartimente dar asta in mod separat. Acest lucru cu siguranta nu ar fi posibil fara prezenta unei tehnologii de functionare moderne si mai exact daca aceasta combina nu ar fi una prevazuta cu o tehnologie si cu un sistem de racire de tip No Frost.

Putem trece astfel de la partea de aspect modern la cea de functionare moderna si asta prin prisma faptului ca tehnologia No Frost inseamna absenta straturilor de gheata de pe alimente dar si setarea temperaturii exacte. Aceasi tehnologie mai poate fi conectata la prezenta sistemelor de dezghetare automata cu care fiecare compartiment este prevazut si care inseamna o intretinere mai usoara a Beko RCNA366E30ZXB.

Citeste si despre Beko RDNE505E20DZX

Daca privim la partea de elemente complete ce tin de aceasta tehnologie mai putem lega si partea de consum de resurse. Avand in vedere ca este o combina frigorifica ce consuma undeva la 270 kWh intr-un an dar mai ales una cu un volum net total de 324l avem pozitionarea sa in clasa de eficienta energetica A++.

Volumul net mentionat este compus dintr-un frigider de 215l si un congelator de 109l insa pentru fiecare avem mai multe elemente ce trebuie mentionate. Daca pentru frigider este vorba despre 2 rafturi din sticla securizata, 3 rafturi pe usa si un compartimente pentru fructe si legume in congelator avem 3 compartimente dar si o capacitate de congelare de 6kg in 24h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pozitionarea este tot ce a mai ramas de vazut la Beko RCNA366E30ZXB si asta prin prisma dimensiunii de 185.9 cm in inaltime, 66.1 cm in adancime si 59.5 cm in latime.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply