Beko RCSA400K30XB

Alegerea oricarui electrocasnic poate fi o provocare pentru fiecare dintre noi si asta mai ales daca vorbim despre ceea ce inseamna prezenta unei locuinte ideale si care ofera nivelul optim de confort si de liniste. Aceasta provocare poate fi legata cu siguranta si de ceea ce inseamna chiar si in partea de frigorifice pe care le puteti utiliza in avantajul vostru iar un model fiabil poate fi Beko RCSA400K30XB.(cea mai buna oferta AICI)

Beko RCSA400K30XB

Despre Beko RCSA400K30XB

O combina frigorifica noua poate fi una vazuta ca fiind un inlocuitor foarte bun pentru orice electrocasnic frigorific dar daca vorbim si despre modelul Beko RCSA400K30XB putem spune ca este un model ideal pentru orice locuinta. Nu trebuie sa ne axam strict pe faptul ca este un model nou ci si pe faptul ca veti avea caracteristici foarte avantajoase pe care sa le folositi in sprijinul vostru.

Beko RCSA400K30XB

Combina frigorifica Beko RCSA400K30XB, 380 l, Clasa A++, Active Fresh Blue Light, zona 0°-3°C, H 201 cm, Argintiu

Partea de aducere a acestui model in bucataria si locuinta voastra poate incepe de la pretul de achizitie pe care il are iar acesta este cu siguranta un prim avantaj.

Despre Beko RCSA400K30XB

Alt mod de a privi Beko RCSA400K30XB

Citeste si despre Arctic AK60320MT

Pentru unele persoane Beko RCSA400K30XB poate fi decat un nou frigorific cu garantia adusa ce aceasta noutate insa pentru alte persoane pot fi alte caracteristici care sa il puna in evidenta. Putem sa incepem de la partea de aspect si care este unul elegant dar in acelasi timp modern iar asta poate sa ofere si un aer special in orice bucatarie ar fi pozitionata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pentru pozitionare nu trebuie sa uitam aspectul privind partea de gabarit si caracteristici constructive ale acestui model. Pentru inceput este vorba despre inaltimea de 201 cm si care il face putin mai impunator, despre latimea de 59.5 cm dar si despre adancimea de 65 cm insa totusi mai aveti de vazut si partea de deschidere standard spre dreapta a usilor.

De la dimensiunea pe care o are putem pleca si spre partea de spatiu interior iar asta cu frigiderul al carui volum net este de 267l. Utilizarea intregului volum tine si de partea de rafturi disponibile din frigider si veti avea 4 din sticla securizata ceea ce inseamna ca sunt foarte rezistente dar veti avea si compartimentul pentru fructe si legume dar si 4 rafturi pozitionate pe usa.

Citeste si despre Arctic AD60290+

In privinta congelatorului putem sa privim partea de volum net de 113l ce il face putin mai generos decat cel al altor modele. Modul in care puteti exploata acest volum tine si de partea de compartimente pe care le veti putea utiliza fiind 3 la numar dar ca si caracteristici veti mai avea si o capacitate de congelare de 5kg in 24h.

In unele locuinte putem sa dam si peste situatii in care sunt probleme cu alimentarea cu energie electrica sau poate fi vorba despre ufnctionarea Beko RCSA400K30XB cand nu sunteti acasa dar asta se poate rezolva prin autonomia de pana la 23h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Toata functionarea Beko RCSA400K30XB insa este legata si de cat de multa energie electrica consuma acest model iar pentru asta veti avea pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++ si asta si datorita unor tehnologii precum Active Fresh Blue Light sau Confortech Line.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply