Bosch KGF56SB40

Pentru fiecare locuinta exista o gama de electrocasnice pe care sa va bazati si pe care sa le alegeti pentru a va face viata mai usoara si pentru a va bucura de tot ceea ce inseamna confort. Poate fi insa vorba in unele cazuri despre prezenta unui model precum Bosch KGF56SB40 insa alegerea este a fiecarui doritor in parte.(Doar acum la reducere)

Bosch KGF56SB40

Despre Bosch KGF56SB40

Poate fi vorba despre o alegere determinata de nevoia prezentei unui astfel de model sau poate fi vorba despre partea in care vreti pur si simplu sa aduceti un model Bosch KGF56SB40 pentru a avea o bucatarie moderna.

Bosch KGF56SB40

Combina frigorifica Bosch KGF56SB40, 480 l, No Frost, Clasa A+++, H 193, Negru

Putem sa vorbim si despre alegerea acestui model din perspectiva de a avea mai mult spatiu la dispozitie in ceea ce priveste stocarea unor alimente.

Despre Bosch KGF56SB40

Se vede modernitatea Bosch KGF56SB40

Citeste si despre Gorenje ORB152BL

Ceea ce face ca Bosch KGF56SB40 sa fie pozitionata in gama de produse moderne se poate observa foarte usor inca de la partea de aspect si design a acestui model Bosch KGF56SB40. Veti avea o combina frigorifica de culoare neagra si care va aduce un aer aparte in orice incapere ar fi pozitionata dar care mai are si unele finisaje speciale si un afisaj LCD.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De la partea de afisaj putem sa trecem foarte usor la ceea ce inseamna functionarea acestui model Bosch KGF56SB40 prin prisma posibilitatii de a seta exact si de a cunoaste exact temperatura din fiecare compartiment in parte. Controlul sau stabilirea temperaturii tine de faptul ca este si o combina frigorifica cu o tehnologie sau sistem de racire No Frost.

Sunt multe functii care pot fi vazute ca si beneficii sau ca si moderne in ceea ce priveste acest model si putem detalia acest aspect prin prisma utilizarii celor de super racire, super congelare sau vacanta. Complementar veti avea si posibilitatea de a va baza pe o functie Eco, pe filtrul impotriva mirosurilor, pe sistemul antibacterian sau pe semnalizarea audio pentru usa deschisa.

Citeste si despre Arctic AK60400NFMT

Caracteristici functionale importante pot fi cele precum AirFreshFilter, SuperFreezing, VitaFresh, Multi Airflow 5, HomeConnect si de ce nu si partea de autonomie de pana la 24h fara alimentare cu curent. Toate aceste functii insa vin sa va ajute sa obtineti un mediu de pastrare ideal pentru orice alimente sau produse veti aseza in interior in volumul net de 480l pe care acest model il are.

Cum am precizat faptul ca este o combina frigorifica putem specifica si partea de compartimentare a frigiderului cu cele patru rafturi din sticla securizata, cu cele 3 rafturi de pe usa sau cu partea de compartiment pentru fructe si legume. In cazul congelatorului ceea ce puteti observa este partea de capacitate de congelare de 16 kg in 24h, partea de compartimente Big Box sau de sistemul de dezghetare automata. Tot acest volum inseamna si un gabarit impunator fiind vorba despre o dimensiune de 193 x 80 x 70 cm iar partea de deschidere a usilor este un plus prin faptul ca sunt reversibile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand in vedere faptul ca Bosch KGF56SB40 pune la dispozitie un spatiu de stocare destul de impunator eficienta energetica specifica A+++ vine ca si o cireasa de pe tort.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply