Bosch KGN56AI30

Cand vine vorba despre gatit fiecare se axeaza pe ceea ce a fost invatat sau poate pe ceea ce are pofta sa manance el sau cei care sunt in jurul sau insa cu siguranta nu doar aceste lucruri conteaza. Daca vorbim despre gatit si despre ce puteti utiliza Bosch KGN56AI30 poate sa isi faca loc fara probleme in bucatarie.(cea mai buna oferta AICI)

Bosch KGN56AI30

Despre Bosch KGN56AI30

O combina frigorifica este cu siguranta necesara si asta mai ales daca este vorba despre deservirea unei locuinte sau a unui local unde alte frigorifice fie nu au suficient spatiu interior precum Bosch KGN56AI30 sau sunt mult prea voluminoase.

Bosch KGN56AI30

Combina frigorifica Bosch KGN56AI30, 505 l, No Frost, Clasa A++, H 193, Inox

In fiecare dintre situatii putem sa avem si partea de alegere a acestui model pentru inlocuirea daca nu suplinirea altor frigorifice iar denumirea poate sa joace un rol foarte important in alegerea sa.

Despre Bosch KGN56AI30

In schimbul Bosch KGN56AI30

Citeste si despre Candy CFO 050

Putem sa vorbim despre alegerea acestui model datorita denumirii Bosch KGN56AI30, datorita aspectului pe care il are fiind cu un aer elegant si modern sau poate fi vorba despre alegerea sa strict datorita pretului de achizitie. Exista situatii sau cazuri in care alegerea poate survenii in urma analizei spatiului interior pe care il are de oferit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Cand vorbim despre nevoia de a stoca mai mult sau de a pune la pastrare mai multe alimente putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna compartimentarea unei combine frigorifice. Veti putea sa utilizati in urma alegerii acestui model un congelator cu un volum net total de 105l dar poate sa conteze mai mult cele doua compartimente sau sistemul de dezghetare automata.

Conservarea unor alimente prin congelare poate fi la fel de importanta ca pastrarea celor proaspete in frigider iar acest model va poate ajuta cu o capacitate de congelare de 18kg in 24h. Exista totusi si unele asemanari intre congelator si frigider si asta prin prezenta sistemului de dezghetare automata dar mai ales prin faptul ca aveti avea o tehnologie No Frost.

Citeste si despre Arctic O23+

Daca luam spre analiza separata frigiderul vom putea sa ne referim la partea legata de elemente interioare si veti avea prezenta unei capacitati de 400l. Un volum atat de generos este important si poate sa fie utilizat cu ajutorul unuia dintre cele 3 rafturi din sticla, a unuia dintre cele 4 rafturi de pe usa dar poate fi vorba si despre compartimentul destinat fructelor si legumelor detinute de Bosch KGN56AI30.

Un volum generos mai poate sa insemne si o anumita dimensiune a combinei frigorifice iar asta conteaza pentru cand ii veti alege pozitia potrivita din cadrul bucatariei. Pentru inaltime veti avea 193cm, 80cm pentru adancime si 70 cm pentru latime dar mai adaugam la pozitionare si un sistem de usi reversibile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Reluand partea de functionare si utilizare vom avea si elemente precum displayul LCD, functiile Eco, functia de super congelare si super racire, sistemul antibacterian si filtrul impotriva mirosurilor. Bosch KGN56AI30 poate sa fie avantajos si din perspectiva prezentei unei tehnologii AirFreshFilter, FreshSense, Multi Airflow S dar mai ales putem sa ne lagam de avantajul dat de pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++ cu un consum anual de 325 kWh.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply