Bosch KSV33VW3P

A venti timpul sa cumperati un frigider si nu stiti ce sa alegeti? Oferta pietei este atat de vasta incat nu puteti sa va decideti? Noi avem o solutie pentru dumneavoastra. Astfel, potrivit pentru nevoile unei familii este frigiderul cu o usa Bosch KSV33VW3P. (vezi reducerile de AZI)

Bosch KSV33VW3P

Despre Bosch KSV33VW3P

Este un model cu design simplu, clasic de culoare alba. Aceasta are o inaltime mai mare, aceasta fiind de 176 cm. Latimea masoara 60 cm, un model standard. Cat despre adancime, trebuie spus ca este de 65 cm. Cablul de alimentarea are o lungime de 230 cm. In plus, greutatea sa este de 67 Kg.

Bosch KSV33VW3P

Frigider cu o usa Bosch KSV33VW3P, 324 L, Clasa A++, H 176 cm, Alb

Frigiderul cu o u Despre incastrarea acestuia trebuie spus ca este de tip standard. Are o singura usa, aceasta avand deschidere spre stanga, dar este si reversibila, ceea ce inseamna ca o puteti monta si in partea dreapta. Frigiderul cu o usa Bosch KSV33VW3P are un singur compresor, iar sistemul de racire din dotarea sa este static.

Despre Bosch KSV33VW3P

Frigiderul cu o usa Bosch KSV33VW3P – la ce trasaturi sa va uitati cand il cumparati

Citeste si despre Indesit RAA 24N

O caracteristica importanta este volumul de care dispune. Astfel acest frigider cu o usa Bosch are o capacitate generoasa, care este de 324 l. Despre aceasta capacitate trebuie spus ca este exact ceea ce are nevoie o familie numeroasa pentru a pastra alimentele. In privinta dezghetarii trebuie spus ca este de tip automat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Acest model are o caracteristica de care va veti bucura cu siguranta. Este vorba despre rafturile pe care le are, acestea fiind in numar de 7. Aceste rafturi sunt ideale pentru o organizare cat mai buna a alimentelor. Usa de care dispune acesta are si ea in dotare 5 rafturi importante pentru asezarea alimentelor.

Frigiderul cu o usa Bosch KSV33VW3P beneficiaza de un compartiment legume & fructe. Acesta este unul util demn de luat in considerare pentru a depozita alimente. Suportul pentru oua este si el nelipsit din dotarea acestui model. Rafturile sale sunt realizate din sticla, ceea ce este un avantaj. Are si un panou de comanda de tip digital.

Citeste si despre Liebherr Premium CTNesf 3663

Drept caracteristici cheie pe care le are frigiderul Bosch KSV33VW3P , trebuie spus ca sunt: luminarea tip LED, care va va ajuta sa vedeti alimentele mai bine, precum si un sertar VitaFresh.Ca si tehnologii, acesta este dotat cu cele de tip SuperCooling, si FreshSense. SuperCooling va contribui la o inghetare mai rapida a alimentelor pentru cele introduse mai repede in frigider, aste

Alimentarea acestuia are o tensiune de 220 V. Acesta se poate aseza oriunde avand in vedere faptul ca nivelul sau de zgomot este de 39 Db. Clasa A++ este cea care va asigura un consum de curent electric redus. Mai exact, consumul annual de energie va fi de110 kWh. Despre clasa climatica, respectiv locul unde poate fi asezata acesta, trebuie tinut cont ca face parte din cea de tip SN – T.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu o usa Bosch KSV33VW3P este un produs demn de a fi asezat in bucuataria dumenavoastra vand in vedere faptul ca are functii moderne, potrivite pentru a pastra alimentele cat mai bine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply